blääääää

Valborg suuuuuger!

Valborg

Gillar verkligen inte vädret. Det förstör allt! Blir ingen sommar känsla som det har varit hela veckan. Kunde lika bra firat valborg igår. Men nej det ska va på den sämsta dagen!

Men iallafall så har jag varit och tränat inna också skulle jag egentligen på rådgivarmöte, fast så blev inte fallet. Ska fixa till mig nu för att antagligen bege mig ner på Tycho, men jag vill ju ha sol dååå! Sen blir det hem till Sara för att grilla och förfesta. Sen avslutas kvällen antagligen på Strand.

Ha en trevlig och kall kväll!

image188

Jag & Michelle förra valborg

Lauren

image187

Tråkigt nog så har jag sett The Hill avsnittet idag

Sommar och ledigt

Blev en liten runda i stan efter skolan med Sara för att fixa lite små saker. När vi åkte hem så gjorde vi mysiga planer för kvällen. För nu när det är så fint väder så vill jag bara göra saker hela tiden. Vi bestämde att vi ska ner i stan och ta något att dricka, sedan hem till Sara och grilla korv i hennes trädgård och till sist så blir det till att glo på tv. Ugly Betty och Desperate hosewives såklart!

Imorgon kommer bli en stressig dag. Men om jag håller mig till mitt schema och skyndar mig med vissa saker så ska det nog gå galant. Får hoppas på det bästa!

image185
Tog denna bilden av Michelle, nu är det min tur att lägga ut denna gamla bilden! ♥

Läggdags

Jaha då var Andra Aveny avsnitten slut för denna veckan igen. Men jag sparar The Hills tills imorgon. Det bästa till sist. Ikväll har jag också varit en runda hos Micki för att hälsa på henne och Michelle. Men dom skulle i säng tidigt på grund av deras skolor i Lund.

Träning + Magaluf = ?


Efter min enda lektion idag så blev det hem för att ligga i trädgården och kolla på Andra Avenyn. Skönt att ligga där ute och kolla, synd bara att man inte ser bilden på skärmen jätte bra på datorn. Men jag kände att jag inte kunde ligga inne i min säng och kolla på det när det var så fint väder.

Hann bara se ett avsnitt, för sen ringde Elin och frågade om jag ville ta en fika nere i stan och visst ville jag det. Vi fick även sällskap av Melker & sen Michaela. Efter vi sutit där ett tag så var jag tvungen att sticka och träna sjukgymnastik.

När jag sen kom hem från sjukgymnastiken, efter att ha kollat på ännu ett avsnitt av AA, så var jag sugen på att träna mer. Så jag cyklade ut på handbollsträningen och hoppades på att jag kunde vara med på något och visst kunde jag det. Vi gjorde olika tester så vi ska kunna se om vi förbättrat oss efter sommaren och sommarträningen. Ett av testen var bip testet, som är så hemskt!

Jag kan sätta miljoner på att alla mina test kommer ha försämrats efter sommaren. För om jag tror rätt så kommer det inte bli för mycket träning nere i Magaluf. Tror inte jag kommer ha så mycket tid över för det. Men får hoppas att jag tränar något där nere så jag inte blir hur tjock och otränad som helst.



Tror tyvärr inte att det blir någon bra kombination

Söndagen


Blev en liten slags avslutnings middag på hotell Öresund idag med handbollen. Taco buffé, väldigt smarrigt! Diplom delades också ut. Vi stannade inte där så länge utan gick vidare till Tycho för att dricka kaffe & vin. Det har blivit mycket vin nu de senaste dagarna. Men jag gillar det. Blir ändå paus från det nu i två dagar.

Kom nästan precis hem från McDonald´s. Där Adam & Lucas käkade. Jag följde bara med som sällskap. Nu har jag inget vettigt för mig så det blir nog till att glo på Andra Avenyn.

image179

Indian ft. Cowboy


Igår fick jag och Michelle för oss att grilla. Till slut så blev det att vi grillade hemma hos oss. Vi blev ganska så många till slut, kul. När vi förfestat klart blev det en liten runda ner till Tycho. När Tycho stängde blev det en promenad hem för mig, Amanda & Maggi som bastade i Maggis bastu. Där vi delade på lite små plock av alkohol. Det blev ett bra avslut på kvällen.



Amanda påminde mig just att vi ska på 18 & 20 års fest i Helsingborg på lördag där man ska va antingen indian eller cowboy. Hmn, kändes som en lätt outfit att hitta, men det är nog svårare än vad jag trodde. Just nu lutar det nog åt indian eller kanske cowboy?! Får se vad som blir bäst.

image176

LÖRDAG


Igår blev det en sväng om på tivoli där vi bokade bord och det blev en massa alkoholmissbruk. Då menar jag verkligen alkoholmissbruk! Men det var trevligt.

På dagen så satt jag & Elin på tychos uteserveringen och starta dagen med vin.



Ikväll blir det grillning sen en liten visit på Tycho.

Fredag igen som känns som lördag

Har nästan precis vaknat. Blev ingen skola eller träning idag var lite för trött imorse. Men sjukanmälde mig redan igår så skolan var inget att tänka på. Ska snart ner i stan för att ta en fika med Elin.

Igår var väl helt okej. Men inte lika toppen som de andra festerna har varit, tyvärr. Men jag tror det beror lite på temat. Det kändes som bad taste all over again när man kollade på vissa. Lite synd. Men får hoppas på nästa som är den sista studentfesten för oss.

Ikväll blir det fiesta med Michelle, har inte riktigt bestämt var vi ska. Men vi får se.

image172

Magaluf

Hittade precis ett brev från bartenderskolan som antagligen kommit idag. Där står att vårt flyg avgår 16.15 från Kastrup med flygbolaget Sterling. Exakt samma som förra året. Alltså kan det bara bli bääst! Man kommer ner precis lagom för att paaartaja!

Men nu ska det verkligen paaartajas, är riktigt pepp! Ses i dimman på Tages. ;)


Innan utgång förra året i Magaluf!! Jiiippii!
image171
 

Flower Power

Nu har jag precis vaknat sitter här med min kopp kaffe. Blev ingen sjukgymnastik igår. Istället sprang jag en runda sen gjorde jag några övningar hemma bara. Orkade verkligen inte ta mig ner där plus att jag råkade sova lite för länge.

Sen var det kalas med mat, kakor & vin. Där försvann min träning. Efter det gick jag ner till Pumphuset där Lucas bjöd på en öl.

Nu är det snart dags för skola. Börjar tio och slutar sex på grund av den här entrepenärskapsmässan som vi ska ha på våran skola idag. Sen ikväll blire party på tages då det är Flower Power tema som gäller. Hoppas på en mysig grillning i Maggans trädgård innan.

image170

För vi var med i tidningen idag och är skit coola


image168
image169

Grattis Mormor

image167


Ligger i min säng och har precis kollat på det sista avsnittet av Andra Avenyn för denna veckan. Slutade tidigt idag eftersom jag har skrivit det svenska nationella provet. Kan inte säga att det gick bra direkt. Tyckte inte att någon av dom sakerna man kunde välja att skriva om var bra eller intressanta. Så till slut så tog jag bara en. Så nu är det bara till att hoppas på ett litet G. Man kan ju bara inte få IG i svenska.

Ska nog ta en lite tupp lur nu innan jag ska och träna. Tänkte faktiskt vara lite duktig och cykla ner där idag, men vi får se hur det blir med den saken. Sen ikväll blir det till att kalasa till det hemma hos mormor som fyller år idag. Grattis till henne.





SOL

image164
Lika fint väder idag, det är så himla skönt. Idag när jag kom hem från skolan så provade jag min studentbikini som jag fick idag och gick ut och la mig i trädgården. Där låg jag och kollade på ett Andra Avenyn avsnitt sen somnade jag och sov nog i 2 timmar. Nu känns det verkligen som det är på gränsen till sommar! Älskar det!

Ikväll blir det såklart Desperate Housewives, denna tisdag blir det hemma hos Zara. Ska snart äta sen blir det en liten promenix dit.

AA + TH

image163
Var nere på Tycho innan med Jonte för att kolla läget. Ganska segt för jag är så himla trött. Borde egentligen läsa igenom svenska nationella häftet. Men kom på "viktigare" eller iallafall roligare saker att göra. Har inte kollat på denna veckans Andra Avenyn avsnitten plus att där säkerligen ligger något nytt The Hill avsnitt upp. Så det är det min kväll/natt kommer bestå av.

Bilden är på mig & Jonte från innan skolavslutningen förra året på elevhemmet. Så trött jag var då är jag nu också!

Sova i Solen

Idag har varit en jätte mysig dag. Efter jag hade varit på vår träning imorse och kollat läget så gick jag till skolan för att få reda på att vi inte hade lektion fråns efter 3 timmar eller något. Så jag, Maggi & Sara körde till Lorrys för att handla bullar och sen hem till Maggi där vi åt frukost. Eftersom det var så fint väder så tog vi en filt och gick ut och la oss i trädgården. Alla somnade direkt!

Nu har jag nästan precis kommit hem från vår lektion. Sitter här i trädgården och ska snart sticka ner till Fysiken för att försöka träna mitt cp knä lite.

image162
En passande bild!

The Studio


Var ingen höjdare. I betyg får den 0 mascarer av 5 mascarer möjliga.




Saturday night!


Det blev först kalas med massa vin och för mycket mat & tårta. Men när allt hade lagt sig så tog jag tag i mig själv och promenerade bort till Amanda där de andra brudarna förfestade. Det blev ingen lång visit i Amandas uterum innan vi flyttade oss ner till Tycho och dess uteservering.

Tycho stängdes och det blev efterfest hemma hos Gustav. Där många blev as kalas och då antingen intog golvet framför toalettstolen eller en säng för att decka medvetslöst. Men jag klarade mig hur fint som helst. När jag och Lucas gick hem tog vi med oss en dyng rak Margareta som fick ta sin skönhetssömn hemma hos mig.

Fredagen

Känner att jag snart är människa igen, har inte mått super idag så jag har bara sovit. Skulle egentligen plugga hos Maggan men jag får ta igen det själv imorgon. Har precis kommit ut från duschen ska snart på kalas och börja med dagens alkohol intag.


Igår blev en helt okej kväll med förfest och Anna Z och sedan en liten titt på Reginas fest där vi dansade en stund sendan bar det av till Tycho.


image159

Från i onsdags


Förfest:




Madison:
image154

Gårdagen


Det blev en trevlig kväll och alla var riktigt snygga på förfesten! Super heta hjältar av alla slag. Eftersom det var Nathalies födelsedag så var vi extra många på förfesten. Många tjejer från deras klass på apelryd och även några killar från Helsingborg.

Men det bästa dom hade fixat var att där kom två manliga stipper och Nathalie fick smaka på en ordentlig lapdance! Finns bilder på detta men har inte fått några bilder än, men lägger ut dom sen!

Madison kan jag väl säga som så här att det var inte många superhjältar som syntes där. Tråkiga människor som inte följer temat. Det är ju det som är hela grejen. Men vi var ändå hetast och hade skoj! ;)




Nu så är det kalas i huset, men jag ska snart ta en promenad med Amanda och sedan ska jag försöka börja plugga. & till Maggi du fixar det nästa gång babe!

Jag på Nathalies födelsedag förra året!
image144

Grattis Pappa!

image143

Snart är det kalas, men innan det blir det antingen plugg eller bingen.

58 dagar kvar


Idag fick vi våra studentmössor, vill bara att det ska va imorgon man ska använda dom. Hur skönt hade inte det varit? Men fick inte min studentoverall och bikinin det hade tydligen inte kommit, det är ju det jag vill ha nu!

Men mest av allt längtar jag till jag sitter  på flyget ner till Magaluf för att leva livet!! ♥


image142
Jag, Oscar & Amanda på Den Glade Viking, Teneriffa.

Trött


Har precis kollat på det nya The Hills avsnittet. Ska snart hoppa in i duschen så jag kanske har någon chans med att hinna plugga innan det bär av till Båstad!!! Eftersom det är middag redan klockan sex för att fira lilla Nathalie som fyller år idag. GRATTIS! Hoppas min outfit blir bra nu och att jag ser ut som en superhjälte på något litet vis iallafall.

Jag som egentligen vill sova en timme, är sååå himla trött. Men det har jag inte tid med nu inte. Min trötthet beror nog mest på att jag & Michelle satt uppe halva natten och bestämde oss för att plugga vidare.


Min nakna kompis Michelle
image141

Frukost i solen


Har precis kommit in från trädgården där jag satt och åt frukost, mycket skön start på dagen. Jag hoppar över skolan idag för att åka till Malmö på en KY-mässa med Zara & Maggi. Sedan blir det nog en liten tripp till väla med Sara. Min kväll blir bara till att ägna åt pluggning sen, "förhoppningsvis". Men nu ska jag börja fixa till mig så jag är klar när Zara kommer.

äckel-frukost i USA
image140

Superhjälte i Båstad

Kom precis hem fråns min sjukgymnastik, var faktiskt så duktig så det blev en joggingtur hem. Nu sitter jag här och ska snart hoppa in i duschen. Sen får jag se vad som händer. Blir kanske så att jag redan idag börjar plugga på mitt religons prov som jag har på torsdag. Men det är endast för att jag inte hinner plugga på onsdag då jag ska till Båstad och klä ut mig till superhjälte och festa på studentfesten som är på Madison. Har funderat lite på min klädsel men jag tror jag har en bra idé.

Inte så jag tänkt mig, men ändå! :D

Snart läggdags

Sitter hemma hos Micki nu och det blir övernattning här i natt. Är som vanligt efter med mitt pluggande. Imorgon är det slutprov i marknadsföring på 12 kapitel och i detta läge har jag bara läst igenom 3 kapitel. Så jag kan tänka mig hur det kommer gå för mig. Ska ta och läsa igenom ett till sen blir det nog sängen. Får skumma igenom det andra på träningen imorgonbitti som jag ändå inte kan va med på.

Jag, Micki & Laura på akropolis

image139

tidig kväll i Malmö


Gårdagens kväll började med att Micki kom hem till mig först. Vi fixade till oss och drack lite vin. Sen kom Sara och hämtade oss för att ta oss till Anna Z där vi förfesta. Kvart i elva tog vi sedan tåget till Malmö. I början var där väldigt tråkigt och alla blev negativa och ville vidare eller hem. Men man måste faktiskt ge det en chans precis som jag & Elin gjorde.

Men mina torra kompisar skulle såklart åka hem tidigt och därmed blev det inge bra slut på kväll.

Elin & jag igår
 
(jag ser ut som en jätte)
image137

fredagsmys / lördagsmorgon


Igår blev det shopping, blev bara Helsingborgs stad till slut. Efter de andra slutat skolan och va klara med deras ärende så bar det av för mig, Anna, Zara, Maggi & Anna. Det jag hade tänkt handla blev inte som jag ville så jag fick bara med mig en kjol hem. Min budget är inte super så kunde inte hoppa loss ordentligt. Men en mysig fika blev det på Waynes uteservering.

Kvällen blev en runda på tycho med Sara & Maggi för att pinpla lite vin!



Nu kom jag precis hem efter att varit i Helsingborg igen. Där vi trodde vi skulle få se Filippa Bark göra något skojsigt. Men så blev det inte riktigt. Utan det var hon som spelar Filippa som mest pratade. Som tur va så kom Filippa fram ett litet tag iallafall. Sen bjöds det även på skönsång & kaffe. Så det var väl en bra start på denna lördagen som jag hoppas kommer få en lyckad kväll också när det bär av för oss 9 tjejer till Malmö för att partaja på buddah där fenomen firar sitt 6-års jubileum.



sleepover

Inatt blev det en liten övernattning hemma hos Michaela, jätte mysigt. Blev bara en massa tv tittande och sedan bingen.

Idag är jag ledig men tog mig upp när Micki skulle till skolan. Då tog jag mig en promenad först till skolan och hämtade böcker och sedan hem för att äta nyköpta bullar till frukost.

Nu ska jag snart börja fixa till mig så jag är redo för en shopping runda när Anna kommer och hämtar upp mig.

image135
Amanda, jag & Elias på en shopping tur på Key West

shit pomfritt

Jag hittar inte mina marknadsföringsböcker som jag har slutprov i på 12 kapitel på måndag. Döda mig!! Jag får nog sluta va så slarvig.

Sommartider, hejhej!

Idag är det underbart väder. Kom precis hem från stan där vi har gjort en massa ärende. Först var vi på tidningen för att försöka göra lite reklam för vårt UF företag och entrepenörskapsmässan som ska ha på vår skola. Vi blev intervjuade och fotograferade och allt, hur bra som helst. Lyckades även sälja fyra FlyBlocks.

Sedan blev det en fika på 261 med Sara & Zara mycket mysigt. Blev även en lite koll i Landskronas affärer för att se vad dom kunde erbjuda oss. Men jag väntar med att shoppa tills imorgon då det blir ett besök i Ängelholmstad, väla & helsingborgstad. Måste hitta något inför helgen.


image133

sminkning i malmö

Ringde precis en kille från smink/fotograf grejs i malmö där Denise precis hade varit och fått sig fixad. Där hade hon skrivit upp mitt namn och nummer på en gratis lista. Mycket snällt tycker jag! :)
www.thestudiogroup.se

Så han frågade om jag var intresserad av det. Först blir man sminkad och sedan fotograferad med tre olika klädombyte och bakgrunder. Jag fick ta med mig ca 5 kompisar. Så nästa söndag bär det av mot Turning Torso för att bli makead.

image132Bahnhof

Duktiga Hanna

Idag tycker jag att jag har varit väldigt duktig. Dagen började med att jag åkte till skolan en timme innan vi började för att jag och Jonte skulle göra klart vårt kära turism arbete och sen stannade jag kvar två timmar "extra" för att jobba med vårt älskevärda UF företag. Kändes ändå bra idag, då vi planerade och la upp vårt arbete ordentligt.

Vi anmälde också oss för att kolla på Filippa Bark på lördag! Ska blir skit kul, bara lite tidigt. Nu ska jag kanske börja på mitt arbete (om jag orkar) sen blir det sjukgymnastik, solning & handbollsträning.


Jag som vill va med på bechhandbollen i år
image131

Frusna män söker kärlek

Dom har allt! Allt utom kärleken!

Hur töntigt är inte det?!?!?

image130

Ska vi riva hela haket?

Kom nästan precis hem från Helsingborg. Maggi skulle först till en frisör där dom hade uttagning för hårmodell till deras jubileum. Efter vi varit där så bestämde vi oss för att gå och äta någonstans. Det blev till sist på Haket. Det smakade mycket bra och mätta blev vi verkligen. Men gott kan vi inte ha luktat i munen. haha.

Nu blir det pluggning för mig, ska skriva en brochyr om en bussresa till Prag & sedan blir det till att läsa igenom det svenska natinella häftet. Hoppas på att jag ska hinna med att se iallafall ett av Andra Aveny avsnitten.



 

♥ På lördag blir det paaaty! Kan inte vänta! ♥

image129

A & O

Det blev en kvälls promenad för mig hem till AnsipansiZ & lille Oskar (underbar liten kattunge).  Han har till och med två vita O på sidorna.

Meningen var att vi skulle kolla på något tv program, men så blev inte fallet. Utan vi pratade bara en massa trams, vi kan nog sitta och diskutera om saker i en oändlighet. Men det var mysigt att sitta i Annas nya rum med ljus och trevligt sällskap.

Tog bilden på Oskar från Annas blogg:

Snart sommar? Hoppas!

image122
Idag har varit helt underbart väder. Provet idag gick väl som väntat, skit. Men ändå så känns det som jag har en pytte chans att klara det ändå. Det hade varit enormt skönt att slippa ett omprov. Efter provet och när vi fått mat i magen så var det av mot landskronas stad för mig, Zara & Maggan för en liten titt på Gina.

Jag kollade om jag kunde hitta något till helgen men dagens väder fick mig bara att titta på fortfarande lite för somriga kläder. Så jag kanske får kolla en dag när det är lite sämre väder eller helt enkelt försöka hitta något ändå.

Jag har nästan precis kommit hem från sjukgymnastiken som är så oerhört drygt. Jag förstår inte dom som tränar på gym. Det är nog det tråkigaste viset man kan träna på. Men snart är det handbollsträning som tur är, om 2 timmar faktiskt.

Asos

Jag hittade en klänning som ja ville ha på studenten men så klart så var den slut i min storlek, hoppas den kommer in igen!


Dricka i pausen mellan visningarna

Jag, Maggi, Anna & Amanda på Bahnhof

image115

söndagar med plugg är skit!

Jag vet verkligen inte hur man pluggar. Jag har nog kunnat det innan men nu kan jag verkligen inte. Jag har snart, inte än, gått igenom ett av fyra kapitel som vi har tills imorgon. Jag borde egentligen ha panik nu och plugga som en gnu. Men istället kollar jag på kustbevakarna & har gjort negerbullar. Jag är så himla dålig!



Michelle & Micki ringde mig och Amanda inatt som några idioter för att de skulle berätta för oss att dom är med i vår klubb nu. Dom träffade nämligen Hamza igår. Dessutom träffade dom Karim också, GRATTIS till dom!

.

Det är nog dags att sova nu eftersom jag måste plugga som ett svin imorgon! Blev tyvärr inget med det idag. Så något G blir det nog tyvärr inte. Idag har varit den tråkigaste lördagen på länge. Bara sovit och glott på tv.

GodNatt!

Kycklingfilé till frukost

Nu har jag precis vaknat, helt sjukt hur jag kan sova och jag kan egentligen sova länge för jag är fortfarande trött?! Men jag får gå upp och äta frukost som består av potatis, kycklingfilé, sallad & bearnesås. Inte en frukost man äter varje dag, men god är den.

Nu är det dax att börja plugga på den internetionella ekonomin som jag har slutprov i på måndag. Kanske försent att börja nu? Alla andra börja för en vecka sen, men det är väl bara för mig att försöka läsa in så mycket som möjligt.

Igår var det hårmodevisningen på bahnhof, som blev en mycket lång dag. Jag kan säga direkt att det bästa på hela dagen var när vår första drink anlände! Jäger & Redbull! Tack så mycket för att ni kom igår ändå! Det uppskattades! :)

Nu vill jag bara se bilderna!

Håret redo

Kom precis hem från Elin som har fixat mitt hår inför imorgon. Eller iallafall färgen, uppsättningen fixar hon såklart imorgon. Amanda har sytt till handdukarna som vi ska ha på oss så dom blev mer som klänningar. Rätt söta ändå. Nu ska jag bara packa alla saker så jag redo att åka direkt imorgon bitti så jag kan sova så länge som möjligt. :)



Min klänning/handduk som jag ska hoppa runt med på Bahnhofs catwalk imorgon! :)

Röd som en kräfta

Jag råkade visst bränna mig igår, ojoj. Röd är vad jag är, man såg till och med det igenom mina strumpbyxor idag. Inte snyggt alls. Så nu får jag bara hoppas att det försvinner tills imorgon!

Idag bestämdes det också att nästa studentfest ska flower power tema. Inga mega kul men något bra får jag väl komma på.

&bar - bilder från igår

image112image113








          -♥-















Träningsdag

Idag vaknade jag halv tre, känns som jag kan sova hela mitt liv om det hade varit möjligt. Sen blev det träning på sjukgymnastiken som inte är det roligaste men ett måste. För att sedan bedriva tiden innan handbollsträningen gick jag och sola sen tog jag en promenad ut till idrottshallen. Träningen gick hur bra som helst. Måste vara bull shit att mitt korsband ska va av! Men nu ska jag ut på en runda med Amanda.

Polhemsstudentfest


Igår blev det inget solande eller promenerande. För när jag gick en liten runda till Micki för att hälsa på på grund av att jag var uttråkad. Så fick hon mig att följa med till Lund som stöd på förfesten i Lomma. Så det var bara att fixa till sig på en kvart. Inte helt lätt. Jag skulle egentligen inte med in på själva studentfesten efter på &bar, men så blev fallet och det blev en helt okej tisdag.

The Hills

Idag har min dag bestått av att kolla på The Hills avsnitt. Men det blev faktiskt en liten paus då jag sprang en runda. Mest för att jag skulle testa mitt knä och se om det va kapabelt till att springa och det var det. :) Ska snart äta men hinner nog ett avsnitt till sen så ska jag och amanda ut på en promenad, kanske till och med solar så vi inte är helt bleka på fredag.

Alla avsnitten finns på mtv:s hemsida

image110

Sjukt!


Jag visade här i bloggen en bild som jag skrev var skit ful från Buddah och att jag aldrig ska va med på såna foton längre. Också helt plötsligt skriver Mirella att jag ska gå in och kolla på denna sidan:

http://www.nightlife.se/content/9922

Konstigt, konstigt!

Nästan lov en vecka till

Denna veckan är hur skön som helst, alla skolveckor borde va så här tycker jag! Jag tog ledigt igår eftersom jag inte kunde provet vi hade, idag är jag ledig, imorgon är jag ledig & sen på torsdag får jag väl pallra mig till skolan för att ha två lektioner eller något sånt. Sen på fredag blir det till att ta ledigt för min del. Eftersom Elin ska ha hårmodevisning på bahnhof där jag ska va med och vi ska tydligen va i Ängelholm super tidigt.

Alla som inte har något bättre för sig på fredag tycker jag ska komma till Bahnhof och festa! :)

Amanda, Maggi & Anna ska också va med! :)

image108

Lördagen

I lördags så blev det förfest hemma hos Andre med sing star och rövin. Sedan vidare mot ängelholms centrum och tress amigos. Där Elin redan var. Det blev mycket dans på det lilla dansgolvet. Klockan två nör det stängde tog jag, Amanda, Andre & Ted taxi hem till Andre för att fortsätta festen i Andres jacuzzi i trädgården. Det var hur skööönt som helst! Klockan sju gick vi hem till Ted för att sova.

RSS 2.0