Landskrona, party staden!


Onsdags så bestämde jag & Anna oss för att supa till det riktigt ordentligt och visst blev det så också. Satt först på hennes rum och kollade fotboll, sedan kära Tycho, liten runda inom Speakers där Ellen bjöd på en massa dricka. Tackar vi för! Kallde även mig själv att va strippa. Sedan blev det film hemma hos Jonte med han och Emil. Kollade på lifeguard (bodyguard). Eller iallafall jag och jag blev sjukt besviken på att ingen dog.

Torsdagen var jag såklart lika fest sugen. Men först blev det en runda med Micki till väla där vi fick handlat in vars en klänning till idag. Måste ju vara fin på midsommar. Vi blev lite sena hem så vi tog bussen direkt till Elin för att festa. Även denna dagen bestod förfesten av fotbolls tittande. Fråga mig inte varför, det är väl intressant.
Sen tog vi såklart oss ner till Tycho som börjar bli en vanlig kvällrutin. Ändå mycket folk ute för att vara en torsdag, dagen innan midsommar. Efterfesten hölls sedan hemma hos Adam, trevligt. Med dans och goda drinkar i hamnen.


Bilden är från vår champangefrukost. Men det ser ut som vi är på Sofias studentmottagning.

It's O-V-E But Not R

Många har redan lämnat och det känns redan jätte tomt i lilla Landskrona. När man tänker att man inte ska tillbaka till skolan för att få träffa alla sina vänner eller att ligga uppe hela nätterna för att plugga på ett prov i sista sekunden.


Men inte nog med det utan till och med jag ska ta mitt pick och pack och lämna Landskrona. Okej det kanske bara blir i två veckor men det kan också bli hela sommaren eller till och med ännu längre. Fast jag är glad att jag åker annars hade jag haft ett sletet sommarjobb här hemma och bara varit sur och arg över.

Om jag nu stannar i Magaluf får jag iallafall ett super sommarjobb och en underbar sommar!




Minnena från denna sången kommer nog aldrig försvinna för de som var kvar i tältet till sista sången!


Mååndag & Tiisdag


Det var slappe måndag på madison och det var  inte alls meningen att jag skulle dit. Men eftersom det inte hände något annat och jag inte orkade sitta och kolla på film så blev det så ändå och det är jag glad för blev skit kul och väldigt oplanerad alltihop! Även om vädret svek oss så överlevde vi. Vi bröt mot många regler och var väldigt busiga! HAHA.

Igår var jag först i Helsingborg för att kolla mitt knä en sista gång förhoppningsvis. Han sa väl som jag trodde spelar ingen roll om jag opererar eller inte och det var väl ändå ganska så bra. För operation är det sista jag vill va med på. Sen blev det en mysig fika med mormor på Mezo. Tyvärr var jag så himla trött så jag inte ens orkade kolla i affärer.
När jag sen kom hem sov jag någon timme och sedan blev det så klart kära Tycho med en massa trevligt folk. Efter skulle vissa bada men inte jag. Nej lite kallt väntar tills på lördag med det. Jag följde bara med som stöd. När jag följt Jonte in och sedan kom tillbaka ja då var alla spritt språngande nakna. Jaha?? hahaa...


Studentdagen - Party today, Rehab tomorrow


Då var det "äntligen" dax för den stora dagen. Började bra med en mysig champangefrukost hemma hos Zara. Sen tog vi oss till skolan för att bli fotograferade, ännu mer frukost, betyg utdelning, möss skrivning och musik & bildspel i aulan. I skolan var det väldigt tråkigt och det kändes som det var slöseri med tid. Så vi tog första bussen ner till stan för att hinna dricka på Tycho innan det blev kyrkan. Alla hets drack på tycho för att kunna få en bra fylla och det tror jag faktiskt att de flesta lyckades med.



Kyrkan var också dryg förutom Annas underbara tal. Efter kyrkan var det meningen att vi skulle ta oss direkt till tältet för att äta lunch. Men även denna gången blev det Tycho för de flesta. Eftersom den inte serverades någon stark sprit i tältet. Vi stannade där så länge som möjligt. Tror till och med att jag & Anna var sist till tältet. Men det spelade ingen roll för vi kom precis lagom. Till maten kom vår hemliga gäst som var ingen mindre än Robins! Det dög mer än bra.


Sen skulle alla samlas utanför kyrkan för att gå till rådhustorget och springa ut. Tror där skulle va en orkester som spelade men vet inte om den var där. Eftersom vi sjöng så fint! När vi sprungit ut och fått alla blommor, gosedjur och till och med en spade så var det dax för flaken och sedan hem till släkt och vänner.


Efter jag varit hemma blev det såklart en runda till Tycho för att shotta lite innan tältet. Kvällen blev rolig till en början men sen var det bara soriligt. Inte roligt alls. Med tanka på hur många det är man inte länge kommer få träffa varje dag eller över huvudtaget. Elevhemmarna sticker åt alla håll och kanter och Michelle lämnade mig för Teneriffa ända fram till jul.
Det blev ändå en liten efterfest på elevhemmet där jag även somnade.


Ted & jag

Studenteveckan!!


Det var en helt underbar vecka! Går inget annat än att älska den eller jo jag hatar nog den lite också!

Måndagen blev det först förfest hemma hos Anna Pihl innan det blev Tycho där SP05Ek hade sin lärarmiddag. Det var trevligt och när vi var klara men det så bar det av vidare in på Tages för att dansa och festa vidare!


Tisdagen, tycker jag lätt var den roligaste dagen på hela veckan. Började med att vi cyklade till skolan för att ha ölbrännboll. Vi var hur snygga som helst och bäst. Det var klasser mot klasser. Vår klass mötte först NV och såklart vann vi. Men sedan mötte vi Bygg. Ja vi förlorade men det var såklart på grund av allt deras fusk! haha.
Sen fick jag skynda mig därifrån för att ta tåget in till Lund med Amanda där vi mötte upp Michelle. Kollade sen när Erica & Micki sprang ut och när vi mött upp dom så dansade vi runt på deras flak i hela Lund. Flaket körde oss hem till Erica där vi åt jätte gott och drack så klart. Mamma & Pappa var också där så vi åkte hem med dom sen för att gå hem och fira Michaela. Hos Michaela var där rätt många studenter som sedan skulle följa med mig ner på Tages och även denna Tageskvällen blev super och svettig!


Onsdagen började med att vi åkte in till Helsingör och hälsade på. Alla yrade på vars ett håll först, för att handla dricka, mat & kläder. Inte vilka kläder som helst utan en röd tröja där det stod Kärlek på danska. Så himla fina var dom! Sen möttes vi upp på gräsmattan utanför slottet där alla satt och drack upp sina inköp. Men tyvärr kom regnet så vi tog båten hem och fortsatte att festa i Anna Z lilla uterum. Kan säga att alla blev dyngraka, älska det! Men när det börja spåra helt tog vi oss ner till Tycho och mötte upp massa andra studenter. Fast vi var lätt snyggast med våra snygga tröjor!!!! ♥



Torsdagen kallas vilodag i vårt schema men det tycker jag låter jätte tråkigt. Fast jag sov ganska så länge och sedan tog jag mig till Maggi där vi fixade till vårt flak. Kvällen blev sedan en runda till Alma för att fira hennes examen. Mycket mysigt i hennes trädgård men sedan blev det lite kallt och det började regna så vi tog oss ner till Tycho. Vi var lite många i bilen och Anton körde kanske lite snabbt och det gillade inte polisen så det fick bli en liten böter. Men vad gör det när det är studenten. Efter något glas vin på Tycho tog jag mig hem.


Fredag - utgång i Landskorna


Dagen började först med att vi gick till Fonden och köpte pizza, som vi sedan gick ner till stranden och åt. Det var mysigt, men också väldigt varmt. Eftersom de flesta av oss hade de kläderna på sig från igår. När vi sedan var klara gick vi hem till Amanda och till slut efter många om och men så tog vi tåget hem.

Väl hemma blev det ganska så ont om tid så jag fick skynda mig, innan Anna kom. När jag till slut var klar så cyklade jag & Anna till elevhemmet för att förfesta med Svamp och hans vänner från Vara. Där satt vi och pratade lite skit och sen tog vi oss ner i staden och Tycho. Där det blev lite vin och ännu mer trevligt sällskap.


Torsdag - vattenkrig & Amandas student


Dagen började bakis i köket med Anna & Kalle när vi försökte fylla vatten ballongerna så snabbt som möjligt, eftersom vi var lite sena. Som tur va så kom Melker körande utanför precis när vi skulle cykla så vi fick åka med han istället. När vi första kom till skolan så började det med ett vattenkrig mellan alla treor. Men sedan tröttnade vi på det och gav oss på tvåor, ettor och lärarna.

Vissa tröttnade även på det och begav sig hem, själv tog jag bara en paus för att äta lite soppa och dricka vin till frukost inne på matan. Men sen fortsatte jag och Anna, vi gav inte upp i första taget. Skit kul va det iallafall.

Jag hade hoppat över att följa med till Båstad och kolla på när dem skulle springa ut, så jag inte skulle missa vattenkriget. Men vi fyra tiden började alla gäster komma och det blev mat och dricka i vår trädgård. När vi sedan suttit där i några timmar så bar det av mot Båstad för att festa vidare på Madison. Blev en trevlig kväll, förutom att vissa var väldigt ledsna för att de skulle lämna Båstad och flytta hem.


Onsdag - Landskrona runt!


Kvällen började med att några från min klass och andra studenter grillade och tog några goda nere på stranden. Det blev också så att jag tog mitt första dopp i havet detta året och ja det var väldigt kallt. Fast jag doppade inte mitt hår eftersom jag tänkte att jag skulle vidare sen och så blev det också till slut.

Först blev det en runda på Tycho som vanligt. Men ställena efter var allt annat än vanliga. För först var det Olivers och sedan Rhett. Mycket konstigt. Fast också mycket roligt. Träffade en massa hel konstiga människor och gjorde en hel konstiga saker. Fast det är bara till att gilla läget!!!!!

Lotta & jag på Rhett
z

Teddys stuga, super paaaarty!


Nu sitter jag här och har precis avnjutit mina favorit program, som jag kan tänka mig delar med många. Är svin trött och orkar knppt hålla mina ögon öppna.

Klockan tre igår körde vi nämligen från Landskrona upp till Småland och Teds stuga där vi skulle bli redlösa och det blev vi också! Det började med en massa jätte roliga lekar och jag kom såklart i det bästa laget som innehöll Tintin, Kalle & Patrik. När vi fick reda på att priset var ett flak öl så bestämde vi oss för att vinna och självfallet så gjorde vi det!

Utöver lekar så blev det badande i en jätte kall sjö men skönt var det också grillade vi såklart. Sen blev de såklart en massa alkohol intag. Precis som förra gången när vi var i Teds stuga så lämnade alla mig till sist och somna, likadant var det denna gången. Då jag halv sex försökte väcka någon som jag kunde tvinga att festa vidare med mig. Men det gick inte bra utan det fick bli att jag också intog en säng till sist.

Jag har skit ont i mina fötter eftersom jag sprang runt utan skor hela dagen igår och idag på grund av att det hände en liten incidens med mina skor. Nu ska jag hoppa in i duschen känner inte mig så fräch efter att ha duschat i öl igår blandat med sjövatten, sen blir det antagligen en runda till Tycho.


Här är en bild från när vi åt, kommer mega roliga bilder sen från den irlänska julaftonen då jag gjorde huvudhopp rakt ner i jorden samtidigt som jag hade öl i hela ansiktet.



Söndag i Ängelholm


Vaknade i ganska så lagom tid, utan att vara allt för bakis. Konstigt nog. Efter jag ätit frukost blev det en runda till väla och sedan tåget till Ängelholm där Elin skulle låna mitt hår till hennes gesell prov för att göra en uppsättning. Uppsättningen gick super, bäst i hennes klass. Men tyvärr så missade hon på något litet.

Fast det blev ändå till att fira. Så Jag, Micki, Elin och några från hennes klass tog oss till tress där vi åt för vi var vrål hungriga också drack vi lite smått och gott. Vid halv tre så Yasar lyckats få ut alla och stängt körde han oss hem. Blev en trevlig kväll, var tyvärr bara lite trött.

Studentfesten


I lördags var det studentfesten och hur kul var inte det? Jo mega skoj! Tycker vi borde köra studentfest varje dag.

Innan jag stack till Strand så cyklade jag in om Lucas för att få i mig lite mer dricka & spela en runda kub. Jag blev lite sen så jag var tvungen att trampa som en galning. Men det var lugnt, ingen hade börjat äta av den skit goda maten. Efter vi ätit blev det lite dricka ute på bryggan för att sedan inta Strands dansgolv med bar.

Alla bilderna är så hemska så. Men här är en på mig och Emil:


Bilder från Båstad


Hanna Magnusson, Amanda Magnusson & Nisse Magnusson på efterfesten på Pepes efter balen.

Jag & Freddy på balen på Sand i Båstad.







Amanda och jag på Pepes i fredags då jag hade min sexiga mittbena. haha.








Igår när vi var och paddlade vid en sjö. Nicco & Alexandra i båten. Nicco älskar verkligen att glida runt på "havet" med sin oranga pärla.


RSS 2.0