helt sjuk!

1 månad kvar till julafton

film i massor


Idag gick jag upp tidigt för att följa med Elin och hålla henne sällskap på salongen, sen blev det träning med Maggi. När jag kom hem var jag så trött så jag somnade sen vaknade jag av att mamma kom in och väckte mig för att Adam stod utanför och väntade. Jag var helt död. Han hade ringt på min mobil, hem och knackat på. Men jag sov som en stock.

Fast sen kom jag upp och det blev film hemma hos Adam, någon skräckfilm om dockor. Lite skillnad från igår när vi tittade på en massa tjejkomedier, fast då med tjej crewet. Kräng av godis både idag och igår. illa,illa.

Fast imorgon blir det simning på badet, eller får se hur många simtag det blir. Ska bli kul iallafall. haha.


lugn lördag


Igår blev det inte så lugnt, det ledde också till att min lördag har tillbringats i min säng. Har mått skiiiit! Fast det var kul. På båda ställena, hos Sandra & Charlie och hos Jakob. Men nu mår jag lite bättre och jag har till och med klarat av ett glas vin, men nu blir det nog en öl istället. Blev mycket vin igår, därför känns öl lite mer lockande just nu.

Kommer bli en lugn kväll idag eftersom alla verkar va lite slitna efter gårdagen. Så jag sitter här och väntar på Maggi och sen ska vi gå vidare till Micki för att sedan ta oss ner i stan och dricka något gott.




Jag & Emil igår

Snö och skit!

Usch och fy vad hemskt väder jag fick syn på när jag kollade ut idag. Snööö! Usch jag vill inte, man kan ju inte ta sig någonstans. Inga fina skor kan man ha iheller. Bussarna är alltid sena, tågen inställda och cykla går ju knappast (om jag nu skulle få för mig att göra det). Nej jag hatar vintern! Vill inte va i Sverige nu, vill bort härifrån.

Jag är riktigt trött också. Igår somnade jag runt tio tiden. Sista gången jag kollade på klockan var den 09.30. Då hade alla börjat gå till jobb och skolan, där låg jag och trodde att det fortfarande var torsdag. Men som tur va så somnade jag till The Voice sen. Så nu är jag mega trött. Ska nog kolla på The hills och sen sova en timme för att sedan göra mig redo för paaarty!

För övrigt så var det en mysig kväll igår med kaffe och yatzy på Tycho och sen filmen Morgan Pålsson hemma hos Maggi.

Snögubbs mästarna. Kanske blir en ikväll, utan Michelle tyvärr.

GRATTIS SANDRA!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Jaggillarattsova

Sova är något som jag är en mästare på. Iallafall när jag väl har somnat. Fast jag har börjat drömma hel konstiga saker nu varje natt. Fast det är faktiskt kul! Händer mer när jag sover än när jag är vaken. Kanske lite trist i och för sig. Men nu är det helg (eller imorgon) och då börjar saker och ting hända.

Imorgon blir det middag för att fira Sandra och Charlie som fyller år denna veckan och sen en liten överrakningsfest och efter det blir det antagligen utgång. Hoppas bara på att det inte blir i Landskrona, för det suger. Kanske hbg eller malmö?

Sen på lördag har jag mina aningar om vad som kan hända, men vi får se om något bättre kanske dyker upp. '

Är som sagt ledig denna helgen. Sen kommer jag förhoppningsvis jobba som ett svin. Vill bara ha en massa pengar nu så jag kan lämna detta landet efter jul!

onsdag-torsdag


Igår var väl det inget som hände förutom att det blev ett glas vin nere på Tycho och sedan en film hos Maggigreta.

Idag har jag bara hållt Elin sällskap på salongen, sen blev det Kina mat och Tingeling filmen. Äntligen och jag tyckte faktiskt att den var lite gullig. Men nu efter allt det gulliga så är det rödvin som gäller och sedan en runda ner på Akropolis för att kolla hur dom har fått det där. Är nämligen Ny öppning, spännande. :D Förhoppningsvis så fortsätter vinndrickandet då också!

blääääää

Allt suger, så jävla tråigt!


Bredare trottoarer, tack!


Denna kvällen har bestått av en liten make-up kväll av något slag för mig och mina vänner och våra mammor. Blev lite mysigt ändå. Efter blev det Despe för den yngre generationen och en massa snack.

Som till exempel att i Sex and the city så kan Carrie, Samanta, Miranda och Charlotte alltid gå på en rad brevid varandra när de är ute på stan och går. Det är inte en enda gång som någon av dem behöver vika av för att någon kommer i mottsatt rikning. Varför är det aldrig så när vi är ute och shoppar?

Sen gick vi en runda och skulle testa om det gick en mörk, kall och blåsig kväll i Landskrona och det gick faktiskt bra, tro det eller ej. Fast ibland var trottoaren kanske lite för smal.



Vända tillbaka dygnet snart kanske?


Igår blev det inte så mycket gjort. Jag och Amanda tog bara en liten promenad till farmor där vi fikade och sen vidare till Elin för att ta det lugnt och glo på tv. Jag ville egentligen kolla på Tingeling, men det blev det tyvärr inte. Hoppas på att få se den snart iallafall!

Ska snart försöka ta mig upp ur sängen. Men jag somnade inte fråns vid fem inatt. Det gick verkligen inte jag var helt klar vaken. Usch skit jobbigt. Kliade i hela kroppen när jag försökte sova. Så jag började till och med läsa en bok, eftersom min laddare till datorn är sönder. Så jag hade ingen dator att trötta ut mig med. Men sen somnade jag till slut till tv:n.

Har precis kollat klart på veckans Andra Avenyn avsnitt. Kanske ska hoppa in i duschen nu?

Bild från i fredags


Gossip Girl, love it!


Har precis kollat på ett avsnitt av Gossip Girl, som jag älskar det. Men shit vad jag har missat många avsnitt som jag bara MÅSTE ladda ner nu! Så då har jag något att göra denna veckan också.

Nu blir det till att hitta på något med Mickipicki, gå en runda kanske?! Sen blir det Sanningens ögonblick.


♥ Jag vill också ha en lord, en Nate eller en Dan!  ♥

Planera, vad är det?!

 
Igår var det meningen att jag och Maggan skulle följa med Linnea och Josse till Malmö för att festa. Men så blev det inte för jag och Maggan hade lite otur igår. Det började med att vi satt och drack vin hemma hos henne och när den var slut bestämde vi oss för att ta oss ner till Tycho för att dricka ett glas vitt till där. Det var då oturen började vi missade bussen så vi fick gå ner i stan med våra klackisar. När vi väl var framme så tänkte vi bara ta vars en shott, just för att vi skulle vinna. Men dum som jag är så sa jag att vi visst hann ett glas vin, men det ledde också till att vi missade även denna bussen. Så det blev taxi ut till stationen för att precis missa tåget som gick till Malmö.

Fast det fick inte oss att tappa humöret det gjorde Maggigreta klart för mig att det inte gick för sig. Så vi fick ändra planen och ta nästa tåg som gick mot Helsingborg istället. Där vi fick träffa en massa som jag inte sett på år och dar. Det var kul det också! Så inget att klaga på.

Imorgon ska vi göra ett nytt försök på att ta oss in till Malmö och parta loss på Etage!


Jag & Maddiiiii

Fika?


Igår var det meningen att jag och Michaela skulle åka in till Lund för att fika och träffa Maria & Erica. Men fikan blev istället ett glas vin och istället för att åka hem efter fikan blev det att följa med Erica hem, där hon bjöd på mat.

Senare mot kvällen blev det limousine och en massa champagne. Fast det blev en tidig hemfärd för mig och Mickipicki.

Idag är jag sugen på att festa ordentligt, men vi får väl se om det kan bli något av det. Men hoppas! :)

avundsjuka


I vanliga fall brukar det vara jätte skönt när torsdagarna är över för det brukar betyda att det är fredag när man vaknar som är lika med ledigt. Men för mig spelar det verkligen ingen roll. Är alltid ledig så det märks inte ens att det blir helg förutom på alla andra som blir lediga. Så därför blir det antagligen en liten utgång imorgon. Kanske Ängelholm och sen på lördag blir det förhoppningsvis Helsingborg om det går att lösa.

Idag har alla 90:or som går i trean nu sin första studentfest och jag är inte lite avundsjuk! Studentfesterna var alltid lika lyckade, inte en enda av våra som blev misslyckade! Lika dynga var alla också på varenda en, men det tillhörde liksom.

Istället för att gå på studentfest har min kväll bestått av en massa tjejsnack hemma hos Elin med Micki, Zara & Maggan. Meningen var igentligen att vi skulle kolla på film men vi pratade helt enkelt för mycket. Plus att den första filmen, Blond and blonder, sööög! Sen skulle vi kolla på Tingeling filmen men det gick inte för att alla pratade för mycket och så ville jag inte förstöra den så vi bestämde oss för att kolla på den en annan dag. Antingen när alla var mega bakis och för trötta för att prata eller när alla var ovänner så alla är helt tysta och inte vill prata med varandra.

Den tidigare delen av dagen tillbringade jag med Elin på stan för att göra något vettigt. Eller ja det vettiga var en räkbaguett med kaffe på Madde´s.













 
Jag som tingeling för något år sen. Med klänningen som Emmie lånar ikväll på studentfesten.








 


Handboll + Filmkväll


Idag blev den en färd till Lund med Charlie och Adam för att kolla på handboll, bland annat när Elias spelade. Såklart förlorade som förväntat med en ganska så många mål. Så det var bara att åka hem igen. Jag och Adam skulle kolla på film men innan det blev det en runda till Hemmakväll för att införskaffa oss godis.

Vi kollade på tre filmer och alla filmerna var faktiskt sevärdiga. Forgetting Sarah Marshall, Taken och Disturbia.


Glas i långa banor


Jag tänkte städa mitt rum. Men det är inte lätt har en massa saker över allt, just nu vill jag bara kalla det skit. Fast när jag sedan flyttar hemifrån kommer det nog inte vara skit. Det är en massa glas och andra bra saker som behövs i ett hem, som jag fick i studentpresent. Kollade precis igenom en stor låda som står på mitt golv. Kommer inte ihåg en 1/10 del av allt som ligger där och ännu mindre vem jag fått det av. Kanske kan ställa undan det någonstans så jag inte pajar det snart på någon vänster, är ganska bra det.



Hittade också min studentbok som är helt full med folk som har skrivit massa hälsningar till mig och hur dom tror jag kommer va om 10 år och så vidare. Okej att det flesta skrev när de inte var helt nyktra men fler än hälften har skrivit att de tror att bokens innehavare kommer gå på AA-möten, vara alkolist, supa varje dag och så vidare. Hmn, känns inte super. Men vem vet. Som idag är jag jätte sugen på ett glas vin!

Intressanta konversationer mellan mitt & Amandas rum!


2008-03-23 16:14:34 Amanda   jaha ska vi tatag i oss jsälva?
2008-03-23 16:16:09 Hanna   mm om en kvart
2008-03-23 16:16:15 Amanda   mm


2008-03-31 19:37:16 Amanda   shit kolla du på next precis
2008-03-31 19:37:26 Hanna   nopps
2008-03-31 19:37:46 Hanna   nu gör jag
2008-03-31 19:37:51 Amanda   ne okje dte va bögar
2008-03-31 19:38:16 Hanna   jaha
2008-03-31 19:39:46 Hanna   men sä
2008-03-31 19:39:48 Hanna   r
2008-03-31 19:39:58 Amanda   hehe


2008-04-01 15:52:30 Amanda   var sprang du?
2008-04-01 15:54:45 Hanna   slingan bara
2008-04-01 15:54:51 Hanna   skulle bara testa mitt knä
2008-04-01 15:55:02 Amanda   okeej
2008-04-01 15:55:18 Hanna   yes
2008-04-01 16:15:48 Hanna   idag blir det rumpstek
2008-04-01 16:21:23 Amanda   okeeeej


2008-04-26 17:17:55 Hanna   var tog du vägen?
2008-04-26 17:18:16 Amanda   va?
2008-04-26 17:18:19 Amanda   jag är på mitt rum
2008-04-26 17:18:42 Hanna   jaha


2008-05-17 20:20:03 Amanda   vad gör du?
2008-05-17 20:20:25 Hanna   tar på mig strumpbyxor
2008-05-17 20:20:26 Hanna   du då?
2008-05-17 20:20:44 Amanda   käkar



Amanda & jag med någon kille på Madison

Tisdag = Desperate Housewives



Idag hade jag & Amanda bestämt att vi skulle gå upp tidigt och kanske till och med göra något vettigt av dagen. Men såklart så somnade jag inte fråns vid fem som vanligt, när ska dygnet bli som vanligt? Aldrig kanske? Så det blev ingen tidigt morgon, utan vid ett blev jag väckt av mamma.

Egentligen skulle jag och Amanda ut och gå då men hon orkade inte så jag tog en jogging runda istället. Jag tror faktiskt inte att min kondition har förändrats så mycket på fyra månader om den har förändrats alls överhuvud taget. Okej, jag hade kanske ingen super kondition men orkade ändå springa en liten runda och det gjorde jag faktiskt idag också.

Men eftersom det är tisdag så blir det såklart Despe. Denna tisdag blir det hemma hos Elin. Så snart ska jag ta mig en liten bensträckare dit med Amanda, om hon kan bli klar någon gång vill säga.

Vad händer?!


Kollar tillbaka på det senaste inlägget jag skrev innan jag åkte ner till Magaluf, överskriften är "Landskrona, party staden". Kan jag inte direkt hålla med om nu när här inte är ett piss att göra om dagarna. Men det beror väl mycket på att alla har gått tillbaka till den vanliga vardagen med skola och jobb. Precis innan vi åkte var det framför allt sommar med studenter, midsommar och en massa grillningar.

Problemet är också kylan och dessa mörka kvällar som börjar redan innan fem. Det gör inte precis att man bli gladare och motiverad till att hitta på något. Så jag och Amanda tillbringar våra kvällar med att gå långa promenader och hoppas på att det ska hända något roligare nästa dag.

Det har såklart blivit lite fest denna vecka vi har varit hemma. Men det har inte varit mycket att hurra för. Förutom i lördags då när Zara firade sin födelsedag i samband med halloween. Middagen hos henne var verkligen lyckad med god mat, dans och mycket trevligt sällskap. Strand var också en helt okej avslutning på kvällen. Kändes som en liten slags reunion, med tanke på att vår sista kväll innan vi åkte till Magaluf var midsommar just hemma hos Zara.

Magaluf:




Zara´s halloween:



RSS 2.0