Mittbena


Ja det var vad jag konstigt nog hade igår när jag va ute.
Måste va minst tio år sen jag hade det sist.

OBS, inte jag på bilden.

Studentfest


Har nästan precis vaknat här i Båstad. Igår blev det Pepes Bodega. Den genomsnittliga åldern var nog ganska så hög, men det var skoj! Speciellt att dansa. För och efterfest var det hemma hos AlleBalle. Meningen var att vi skulle va ute och spela kubb på förfesten. Men råkade sova lite länge och tiden bara sprang iväg.

Nu ska jag snart ta tag i mig så jag hinner med nästa tåg. Måste börja förfesta, för ikväll är det nämligen vår allra sista studentfest någonsin. Så därför ska man befinna sig på Strand redan halv åtta för att få god mat.

Bal ännu en gång


Har inte skrivit på länge för jag har helt enkelt inte pallat.

I onsdags blev det lite mys i Lund med Maggi, Anna, Ellen, Emelie & Fideli på stortorget. Väldigt trevligt, men det blev en tidigt kväll eftersom några av oss skulle på bal dagen efter.

Jag var inte en av dem trodde jag, men så blev det ändå. Freddys date var nämligen fast på Mallorca, så han ringde och fråga mig om jag kunde ställa upp och visst kunde jag det. Så det blev bal i båstad med nästan ofixat hår, halvsminkad och en klänning som var hemsk, men kul var det. Det var först mat och lite dans på Sand och sedan vidare för att efterfesta på Pepes.

Idag har det blivit pikning nere vid stranden med pizza och en massa annan skit. Mycket mysig och mycket varm dag. Nu sitter jag här i Båstad och kan inte bestämma mig vad jag ska göra ikväll. Patrik kom precis med vin så det blir väl att jag stannar och festa här även idag eftersom alla där hemma är så torra och inte ska festa. bläää.


Från bal nummer 1

Äntligen!


Jag har hittat min studentklänning och imorgon ska pappa få beställa den till mig!!

Skit också...


jag har försovit mig. Måste varit jätte trött så jag glömde ställa klockan igår. Hade redovisning nu direkt på morgonen och den läraren är inte snäll så hon kommer inte tro på mig. Plus att jag har tagit fram den faktan helt i onödan. Jaja, nu måste jag skynda mig så jag inte kommer försent till min nästa lektion.

Fest ikväll? Nej blir nog tyvärr inte det.
(På bilden är faktiskt jag & Maggi i mitten)

Bal


Det är bal på Gossip Girl, jag vill gå på bal igen! Gärna med Serenas klänning! :)


Tisdag = Desperate Housewives


Igår så blev det att jag stannade hos Micki hela natten. Vi låg med våra datoror, kollade på tv, käkade chip och drack ramlösa.  Hade nämligen tagit med min dator för att jag skulle plugga, även fast fallet inte blev så.

Imorse gick jag till skolan där vi spelade upp vår ljudberättelse, annars gjorde vi inget nödvändigt alls. När jag kom hem la jag mig i trädgården och slocknade direkt. Hur skönt om helst.

Nu ska jag fortsätta med mitt arbete och sedan blir det en vanlig tisdags kväll hemma hos Zara!


Montag


Det var inte lätt att gå upp imorse efter att ha sovit drygt 4 timmar. Men jag lyckades ta mig till träningen ändå, det var kul att träna. Det är väl den enda lektionen som jag skulle kunna sakna efter studenten. Har bara två träningar kvar sen är det finito. Efter träningen blev det ett prov fullt med gissningslek för mig. Spännande.

När jag sen kom hem så la jag mig i min säng och skulle sova och visst gjorde jag det. Bara det att jag inte vaknade sen av mitt alarm, så jag missade min träning. Skit också, måste träna.

Nu ska jag snart äta sen blir det en runda hem till Micki i lägenheten som förövrigt blir såld på onsdag. Nästan lite sorligt. Ska försöka att iallafall börja på mitt filosofi arbete idag också.




Får höra rätt sjuka saker som jag har gjort på balen



Laguna Biotch


Min natt kommer innehålla plugg & kaffe i mängder


Nu har jag varit och besökt Tycho, det var blev vin och trevligt sällskap. Men nu sitter jag här igen med den hemska boken som absolut inte innehåller något intressant för 5 öre. Jag har än så länge bara läst 40 sidor och har 110 kvar. Därför är kaffekokaren på för att hjälpa mig att klara denna natten. Men efter imorgon så är alla slutprov överströkade iallafall, bara lite små saker kvar att göra. Sen är detta helvetet snart slut!

En runda i Lund


Igår blev det en partaj i Lund. Började med förfest hemma hos Emil. Där det blev lite tittande på eurovision, glögg shottande, vindrickande, ätande av starkt snaks och en massa trams. Sen vidare mot Kulturen i taxi med Kalle som driver. När vi dansat och druckit klart på kulturen så blev det någon efterfest med Erica. Kände inte många där, men vi placerade oss i Bastun, fy vad varmt det var!

Denna soliga söndagskväll kommer jag tillbringa med min organisation och ledarskaps bok. Har nämligen slutprom imorogn. Har inte börjat plugga, för jag var helt säker på att provet var på onsdag.

Sen ska jag hinna mer en runda ner till Tycho för att av njuta ett glas vin med Anna!


 

Jag & Josse på kulturen igår

Vi var så jäävla snygga igår!

 Här är Melkis bilder:
http://picasaweb.google.se/Studentbilder2008/Studentbal2008


Drunk at the prom


Jaha då var balen över. Skönt kan man tycka, men jag tycker nog mest att det är tråkigt. Det blev en rolig kväll tills slut. Trotts alla missöden. Jag gjorde tyvärr en liten miss. Jo jag gick och blev skit full, så nu har jag inte mer än halva balen i mitt minne. Men strunt i det, min plan var faktiskt att bli full så jag inte skulle tänka på hur min klänning såg ut. Så jag lyckads med med min plan.

Sen efter blev jag skit sur för att det hade bestämts att "ingen" orkar efterfesta efter balen. Bullshit, det var då jag var på topp ju!

För övrigt så fick jag aldrig hångla med min kavaljer Johajnatajna!

Nu börjar snart klädångesten inför ikväll. För ikväll kan man inte bara slänga på sig en balklänning. Ses i dimmen även ikväll!

Bilder från igår: (har bara dessa än så länge)




.


Har nästan precis kommit hem från Båstad. Stannade kvar där igår för jag trodde det skulle hända något roligt, som lite party, men nej så jag och Amanda tog bara det lugnt. Skulle egentligen sova länge så men så blev fallet inte utan vi kom i säng ganska så sent.

Nu kommer Elin snart och ska fixa mitt hår, orkar inte börja fixa till mig. Orkar inte ens gå på balen.

Tvillingar är faktiskt två personer


Har varit på Amandas modevisning hela dagen och då har man fått höra en massa olika saker "Hur känns det att va tvillingar?", "Shit, vad lika ni är", "Jag trodde att du var Amanda innan", "Är ni enäggs eller?" och en massa skit, orka.

Sen läste jag detta inlägget på Kenzas blogg, sur jag hade varit om någon skrivit så om mig!

Men för övrigt så var alla jätte duktiga och snygga idag på catwalken! ;)



 

Shit coolt hur man har satt in mig på denna bilden så det ser ut som jag sitter brevid mig själv. Eller är det en annan person till vänster?
Nej, måste va jag båda två?

In the bed in B-town

Har nästan precis vaknat och ligger kvar i sängen. Det verkar va varmt ute, vill egentligen sola men där är inget bra ställe att sola på. Solen har inte hittat till deras trädgård plus att den ser ut som en vild vuxen äng. Ska nog gå och köpa mig något att äta snart eller något. Kanske ska gå och kolla hur det går för dom på Sand. De håller nämligen på att förbereda inför deras modevisning ikväll. Som jag naturligtvis ska gå på.

Igår var en lugn kväll men ändå mycket trevlig. Det blev vin och bowling spelande. Gjorde faktiskt en strike som Patrik förstörde. Han puttade över mig så jag fick övertramp, jävla skit. Men jag gjorde iallafall en!!!


Från Bowlingen är i Båstad när Laura var på besök

billigt och bra!

 
Fick hem det nya numret av Glamour idag. Trodde jag hade avslutat den premunationen, men det tackar vi för. HIttade ett par fina och billiga skor som jag ska försöka tjata mig till!

För övrigt så blir det fest imorgon, i lilla Båstad på bowlingen där. Kommer säkerligen bli kul! Har fått en "ta med" lista av Amanda. HAHA!

Det är jag som är Disco-Dolly!!

gillar inte turism, men däremot att vara turist!


Nu har jag blivit blond, verkligen blond. Men det är säkerligen hur nice som helst. Har inte torkat helt så får se det imorgon. Samtidigt som Elin hade sin salong här hemma så blev det först lite Gossip tittande, inte så noga har redan sett dom avsnitten, men sen när despe började så satt vi bänkade framför tv:n.

Nu sitter jag här helt ensam med mitt kaffe och halv kollar lite på en film på tv som jag absolut inte borde göra. Måste koncentrera mig på min turism som jag inte har kommit så långt med så klart. Jag är så kass på det är med att plugga, men snart är det slut på det tramset, wiie!

Samtidigt så kollar jag runt och försöker hitta en bra uppsättning tills på fredag. Går inte super. Har hittat en jätte fin, men den kanske inte går att göra utan sån här värme sak.

Men nu får jag nog dyka ner i min bok, kommer inte orka sitta här hela natten.






Solen tittar fram


I skolan idag gick jag endast på en lektion för jag trodde att jag kunde sola lite, kändes varmt. Men när jag sen kom hem så blåste det ändå ganska så kallt, så någon solning blev det inte av. Men det spelar inte så stor roll med tanke på att det inte var någon viktig lektion vi hade kvar.

Nu sitter jag här och pluggar lite turism, har nämligen slutprov imorgon. Det näst sista slutprovet. Självklart är jag ute i sista minuten med detta pluggandet också. Har gått igenom ett kapitel nu och det gick snabbt så hoppas de andra går lika snabbt.

Vid sex tiden kommer Elin & Anna hit. Elin ska fixa våra hår så vi slipper gå runt med en ful utväxt på fredag. Sen är det Desperate Housewives, Gossip Girl & Andra Avenyn. Får se om det blir tv-tittande hemma eller om det blir en tjejkväll. Beror helt enkelt på hur duktig jag har blivit inom turismen.

säsongs avslutning


Träning imorse och sedan svenska nationella. Kan väl bara säga att det inte räcker med att läsa igenom något 2 gånger och sedan kunna det. Tänkte att allt var klart när jag fick texten av Micki, men nej. Fast strunt i det nu har jag gjort det iallafall.

Kollade precis på ett avsnitt av Andra Avenyn. Nu har jag bara två avsnitt kvar sen är det slut för denna säsongen. Lite tråkigt, men tror jag kommer över det. haha. Kommer väl inte ha tid att titta sen ändå. Men nu ska jag iallafall kolla på det näst sista avsnittet. Det allra sista kan man inte se fråns imorgon kväll.

Sen ska jag försöka sova en timme innan det bär av mot sjukgymnastiken.

Hamza är störd!

Mys kväll


Till slut orkade jag mig upp från min säng och ut ur huset. Gick en runda med Micki, hon hjälpte mig med min svenska. När jag sen kom hem var det meningen att jag skulle sätta igång och plugga på svenskan. Men så blev inte fallet. Det kändes inte lika lockande som en myskväll hemma hos Zara.

När jag kom till Zara så visade det sig att dom var hos Klara och provade deras balklänningar, underbara va vad dom var. Känns konstigt att balen redan är på fredag. På något konstigt sätt så känner jag mig inte så stressad som jag borde va. Med tanka på att jag inte har fixat smycken eller provat någon frisyr.

När dom sedan fått njuta av sina klänningar så gick vi hem till Zara där vi intog hennes balkong och satt och mös och bara pratade en massa. Bland annat om helgens bravader, som det brukar bli på söndagar.

Jag & Micki

lovely


Saturday


Igår blev inte kvällen som jag hade tänkt mig, men det gör väl ingenting. Började med att vi åkt hem till Jimmie där han haft middag och en massa pojkar från Helsingborg var och hälsade på. Först satt vi ute och pratade sen blev det dans i köket med gummimannen!

Vi tolv snåret blev det Tycho, där även Joel & Matti följde med. Sedan skulle jag egentligen på efterfest men någon lurade med mig till Helsingborg. Där det blev Tivoli en liten runda.

Bilder från igår

Råkade precis kolla på  min mobil och hittade bilder som jag och maggi tog på VIP toan igår.  hahaha. Snygga? Nej inte direkt!



Innan när jag sov..

så drömde jag att mitt däck small när jag cyklade så det blev fete punka och då sa någon "tur att ni inte flög av".

Men där är inte punka nu iallafall.

Dax att pumpa däcken?!

En malmö fredag


Igår blev minst sagt en lyckad kväll! Började med förfest hemma hos lilla Alma med alla brudarna. Myspys tyckte jag, med lite uppträde och allt. Eftersom jag och min vän Margareta var lite sugna på att göra Malmö så begav vi oss dit med tåg. Halv ett intog vi Hipp där det dracks i flöden och en massa dans. När det stängde så kom vi inte hem på något vis så vi sov på stans finaste hotell.

Nu sitter jag här och är mega makead. Har nämligen varit på sminkning på make up store, där jag fick lite kladd i ansiktet. Jag bad dom sminka mig som jag kan ha på balen så jag skulle få lite insperation och det fick jag. Tog med mig några av dom sakerna som hon använde hem så jag kanske kan försöka kopiera sminkningen på fredag!

Nu ska jag sova så jag inte blir allt för bakis, för ikväll ska vi ner och röja i stan!

En dag i Lund


Råkade försova mig eller så var det mitt undermedvetna som tyckte det varnödigt att gå upp. Så jag sov tills Micki ringde mig och frågade när jag skulle komma in till Lund och hälsa på henne. Jag åkte in där för jag var tvungen att hitta ett par skor till balen också.

Då vid två var jag inne i Lund. Dom skorna jag först tänkte passade inte riktigt till min klänning så det blev ett par andra. Men Micki fick med sig dom jag hade tänkt på först hem. Jätte söta. Vi tog också ett glas vin på stortorget.

Men nu ska jag ta en panodil och sen ska jag börja göra mig redo för kvällens bravader. Kommer bli kul, eller hur Maggi? ;)

Rihanna & Maroon 5


Imorgon är det äntligen fredag igen!


Idag var jag i skolan hela dagen. Skrev ett prov som jag antagligen inte kommer bli så lycklig över resultatet. Men jag får väll helt enkelt skylla mig själv.

Efter skolan bar det av hem. Kollade på The Hills avsnittet sen somnade jag sött, tills jag blev väckt när pappa kom hem och vi skulle äta. Sedan blev det lite städning på rummet men inte mycket för jag och Micki bestämde oss för att ta en lång promenad som slutade på elevhemmet med film och lek på lekplatsen.

Nu är jag hemma och ska försöka sova snart för att kunna ta mig upp till en föreläsning som ska hållas av ett pingisproffs av något slag. Väldigt intressant må jag säga. Kan hända att jag stannar hemma och håller min säng sällskap.


Jag vill sova nu!



Jag vill bara sova men har bestämt att jag inte får det fråns jag läst igenom alla sidor. Men jag kommer på så mycket viktigare saker att göra hela tiden som att plattahåret, absolut inget jag behöver egentligen.

Nu ska jag borsta tänderna och sen ska jag gå in på mitt sista kapitel!!

tråkig onsdag


Idag tog jag mig till skolan för att få lida lite. Men det var väl ganska så lugnt, förutom att jag inte hann sola mer än kanske en timme när jag kom hem. Eftersom jag sedan skulle träna mitt lilla knä.

Nu har jag precis ätit sitter här med massa plugg och känner bara för att göra något annat och hoppas på att det blir bra ändå. Fast jag får nog sätta igång med mitt arbete som jag iallafall måste skicka innan tolv. Sedan har jag hela natten kvar till rättskunskapen. Nej, skulle inte tro det. Igår när jag läste ett kapitel så somnade jag med boken i handen. Det värsta är ändå att vår lärare sa att varje år så är det 40-50 % av eleverna som får IG. Precis som det är något bra?!

Jag känner hellre för att städa mitt rum, då måste något vara fel.

Vattenkrig, redo!


Idag blev det inte iheller någon skola för mig. Riktigt skönt. Istället blev det en resa till Ullared. Handlade lite småfynd, alltid kul. Men det bästa va allt var ändå min feta vattenpistol och vattenballonger i fina färger. Så nu är jag laddad inför vattenkriget som attans!

Min kväll har bara bestått av Despe, så klart och en liten runda med Micki. Men nu är det rättskunskaps boken som gäller. Känns som jag är lite efter, men det ska vi nog hantera ändå. Förhoppningsvis!



Träningsdag


Min dag började med träning klockan 8.00. Det var inte den roligaste träningen. Den bestod endast av löpning i karlslund och styrka. Men trodde faktiskt inte att jag skulle klara av att springa så långt.

Sen cyklade jag hem eftersom jag hade håla i 4 timmar. Jag la mig i trädgården och solade, somnade nästan direkt. Sen när jag vaknade så var det inte lika varmt längre så jag gick in och sov istället. Råkade "för sova" mig så jag hoppade över den lektionen jag hade.

Fast sen var jag tvungen att vakna så jag kunde ta bussen ner till stan och fysiken, där jag tränade sjukgymnastik. Lika drygt som vanligt. Eftersom solen hade kommit fram igen så bestämde jag mig för att gå hem och på vägen hem hjälpte jag Elin med ett litet mission.

När jag väl var hemma så bar det av till mormor för att käka och sedan direkt till västervångskolan för att träna sista passet. Men där kunde jag inte va med så mycket. Fibbade knäet nästan direkt, hann bara med uppvärmningen. Sen sprang jag hem därifrån för jag blev så sur på det jävla knäet!


Nu blir det kanske lite plugg sen blir det förhoppningsvis en promenad med Luci.

Måste försvara mig


Anna har skrivit i sin blogg att jag har problem, men det har jag faktiskt inte. Det var bara så att det råkade komma ut lite fel. Det jag menade var att det är jobbigare att bara sitta hemma, så det är så! :p

Lördag & Söndag

Lördagen bestod av en hel del solning i vår lilla trädgård. Jag & Amanda pressade som in i bomben. Sedan ringer lilla Karl och frågar om vi inte kan grilla hemma hos oss och jo visst kunde vi det. Men sen när alla kom så visade det sig att det bara vad jag och Amanda som grillade till sist. Men det smakade mycket bra med lax och potatissallad. Sedan satt vi och pratade en hel del med vinglaset i handen. Råkade bli lite för länge. Så kvart över tolv cyklade vi ner i stan för att inta Tycho.

På Tycho bjöds det på en hel del dricka som såklart ledde till att jag fick en liten fylla. Fast det löste sig efter att jag fått sova tio minuter på efterfesten hos Densa. Blev en lång kväll. Klockan sex cyklade jag & Lucas hem. Vi bestämde att vi skulle äta frukost på stranden klockan elva. Men så blev det tyvärr inte utan jag vaknade inte fråns ett. Då jag missat hela dagens solning.

Klockan tre var det sedan dax för farmors lilla kalas, där man också fick reda på att det nalkas bröllop. När jag väl kommit hem så gick jag hem till Lucas där Dado & Adam också va. Spelade boul och sedan blev det en cykel tur ner till tycho för att dricka kaffe och spela yatzy.

Bild på mig i från lördagen på tycho

image200



Då var det kokta fläsket stekt


Nu har jag gett upp och lämnat trädgården. Har ändå legat där länge och hållt ut. Tycker det är skit tråkigt att ligga där, har till och med löst sudoko. Men nu ska jag & Amanda nog gå en runda snart. Sen får vi se vad som händer i afton.

Jag vill bada!
image199

Gårdagen



började med lite solning i trädgården, men det blev inte så långvarigt. Istället tog jag tåget in till Lund där jag träffade Michelle. Vi satte oss på en uteservering på Stortorget och tog ett glas vin. Hur skönt som helst.

Efter vi suttit där ett tag så tog jag bussen ut till Nova Lund där jag och Amanda skulle hitta lite saker med mormor. Hittade ett par skor som jag kanske ska ha på studenten, får se har inte bestämt mig. Sen blev det en massa andra små saker.

När vi sen kommit hem så bytade jag om också kom Anna och hämtade mig så körde vi till slottet där några skulle spela brännboll. Satt där ett tag och pratade bara, massa mygg. Sen blev det en runda till Tycho såklart. Kvällen avslutades sedan på Napoli.

Grattis Magigreta!


Idag fick min kompis Margareta körkort, för hon är så bra. Så därför körde vi en runda till milstolpen innan vi skulle till Tycho. Det blev en bra kompremis mellan oss, eftersom jag ville handla cigaretter och hon ville köra en runda. Det var skönt att åka runt med henne, kommer nog bli en del runder med Maggi som chaufför!

image198
Maggi när vi gick på gympa för några år sen!

En solig och bra dag

Min dag började med att jag bestämde mig för att ta ledig, jag förtjänade det tycker jag. Men ändå så vaknade jag redan halv elva eftersom jag tänkte att jag kanske skulle gå i skolan. Då gick jag ut och la mig direkt i min soliga trädgård och stekte. När jag legat där någon timme och till och med pluggat lite, duktig som jag är, så kom Elin på besök. Vi satt och pratade lite men efter ett tag, eftersom det var så varmt, så kom vi på att vi skulle gå och köpa glass. Så vi gick ner på campingen och köpte varse en daim glass som vi åt på stranden. Mysigt!

Sen var jag tvungen att åka iväg till skolan eftersom vi hade vår bolagstämma där idag. Det var det som avslutade hela vårt UF. Hur skönt är inte det? Jo hur skönt som helst och det tyckte alla andra också. Så därför bestämde vi oss för att ta oss ner till Tycho för att njuta av att det var över.

Efter att alla gått hem från Tycho så gick jag vidare till Napoli där Lucas & Dado jobbat. Där satt vi och rökte vattenpipa och drack öl. Sen var Lucas så snäll så jag fick åka bak på hans cykel hem. Tackar!

Tack för att denna dagen snart är slut!!

Den dagen har varit hemsk och stressig. Inget jag skulle vilja göra om. Hade feber innan också, mådde skit. Men efter jag fått panodil av Zara och vi hade besökt McDonald´s så blev allt mycket bättre. Nu har vi en liten rast på 1, 5 h. Kom nämligen precis hem från skolan och halv åtta blir det möte med vår resvisor, sen är allt klart som har med helårsrapporten att göra. Bara förberedelserna inför bolagsstämman som ska fixas. Sen så kan vi glömma UF för gott!

Ikväll blir det förhoppningsvis en liten mys kväll hos Maggi efter mötet och när vi satt ihop hela rapporten. Antagligen så kommer kvällen förstöras av ännu mer plugg. Har nämligen inte bara bolagstämma imorgon, utan vi ska också föra en debatt om abort på filosofin.

Skulle egentligen till Båstad och festa men så blir det inte. Har för mycket att göra, dessutom så mår jag som sagt inte 100 procentit bra, tyvärr.

Presenter från New York


Dagen idag har inte varit rolig alls, bara pina och pest. För det första har jag inte mått helt hundra eftersom jag är förkyld. Min näsa rinner och min hals gör ont som bara den. Men ovan på det så är det värsta att jag satt hela dagen med att försöka få rätt på vårt bokslut som blev fel och fel, som tur va så hittade vi felet till slut. Där trodde jag att vi iallafall hade gjort hälften av det vi hade kvar. Men ack nej, det var inte ens en tiondel av det vi har kvar.

Så imorgon blir det väl samma visa igen. Sitta med en massa trams som man inte förstår sig på. Jag får väl försöka tänka "positivt" jag lär mig något nytt. Men det går nog inte så bra när man sitter där och pinas.

Fast i allt detta hemska så har det faktiskt hänt något bra. Bland annat så var det Desperate Housewives på tv, som är jätte spännande nu. Men det bästa av allt var ändå Zara, som nyss kommit hem från New York, där hon köpt med sig presenter till alla oss! Vi fick vars en pashmina sjal och ett läppglans från victoria secret. Alla läppglansen luktade (och smakade) jätte gott! Tack så jätte mycket söta Zara!

Vi bestämde också att vi ska börja med att köpa med presenter varje tisdag. Nästa gång blev det min tur. Hmn, undra vad jag ska köpa?! Svårt med tanka på att jag inte har så mycket pengar över.

image197

Jag & Zara i Båstad för kanske ett år sen


Ointressant kväll


Min kväll har inte varit så speciellt intressant. Efter jag tränat sjukgymnastik så blev det middag hemma hos mormor, hon var snäll pch bjöd på middag eftersom inga föräldrar var hemma och kunde mata mig & Elias. 

Sedan var det till att sticka ut till idrottshallen för att träna igen. Känner mig lite duktig faktiskt att ha tränat tre pass idag. Men sen samtidigt kommer jag nog hoppa över min handbollsträning på onsdag då jag KANSKE ska på studentfest på Madison i Båstad. Får gå på festerna där eftersom dom har tema, till skillnad från andra. Denna gången är det i och för sig svårt tema, inget mindre än Hollywoodtema.

Resterande av kvällen har jag bara tillbringat framför tv:n med Micki som kom hem från Prag idag (Valborgsstaden) och Michelle.

image196

Sista Studentfesten


Datum: Lördagen den 31 maj
Plats: Strand
Tema: Inget

För dom som vill så ska det också vara middag innan.

Kan nog bli trevligt, bara synd att det inte är något tema eller hur Anna?

image195

Första studenfesten

Jaha det var det måndag igen...

och en hel vecka framför mig. Inget jag gillar men får tänka att det inte är många hela veckor kvar. Imorse var jag med på handbollsträningen i skolan, sen åkte jag hem eftersom jag har haft håla i nästan fyra timmar. Under den tiden har jag legat och glassat i trädgården och jag hoppas på att jag har fått någon färg iallafall.

Nu så bär det av till skolan för mig där jag har en lektion som jag nog inte ens ska gå på eftersom det är studentkommitté möte. Men hinner nog med 10 minuter av lektionen.

image194
Bilden är från i lördags

Pepsi, Pizza och nudlar till frukost


Sitter här och har snart ätit upp min frukost. Tänkte lägga mig i trädgården för att sola men det var lite kallt ändå så det får vänta. Idag blir det till att gå på släktkalas, men det är alltid trevligt. En bra söndags aktivitet. Hoppas att någon är med mig på ett glas vin sen i stan?

Igår blev en trevlig kväll tills sist då jag förvandlades till en cowboy av något slag med en vit klänning. Började med att vi fick införskaffa presenter till födelsedags barnen på knutpunkten. Så därför bestod deras presenter av ett presentkort på McDonald´s och ett paket cigaretter.

När vi kom till festen så tog inte lång tid innan klant Hanna hann skämma ut sig. Inte dåligt iheller, fy som jag skämdes. Men det var som alla sa "det går över efter några glas". Maten vi fick smakade iallafall jätte gott och tårterna var jätte fina (gillar inte tårta).

Klockan tre var vi tvugna att ta bussen hem och på den deckade vi direkt så vi råkade åka lite långt, men det var lugnt för vi sov så gott.

Tack så mycket Nathalie & Pierre för en trevlig kväll!

image193
När vi firade Nathalie i Båstad

Klädångest....


men ingen vanlig. För idag så ska jag tänka som en cowboy eller indian. Mega svårt!

Lugn kväll

Igår blev det släktträff för mig och Elin nere på pumphuset med vin. Sedan fortsatte den hemma hos Elins faster med ännu mer vin och en massa prat om konstiga saker?! Men eftersom dom äldre varit igång länge så klarade dom inte så länge så när dom gick hem så begav vi oss vidare ner till Tycho. Det blev är lugn kväll för oss också. För när Tycho stängde så åkte vi hem med Anna.

Igår blev till slut en helkväll


Efter vi hämtat Michelles mobil av en snäll man som hade hittat mobilen tillsammans med 5000 flaskor på en gräsmatta så gick vi vidare in på Manhattan. Där det blev öl och en massa slush ice shottar. Fy vad det isade i tänderna. Men gott var det!

Vid halv ett bestämde vi oss för att ta oss över till Sveriges sida och hälsa på en runda på Cardinal. Där var mycket folk, kul att få dansa en massa! När det stängde klockan fyra blev det till att sätta sig i en taxi och ta sig hem till Landskrona. Hemma slocknade jag direkt, var skit trött!

image191

Michelle i ett nötskal

image190

Nu ligger jag fortfarande i min säng ska snart ta tag i mig själv och hoppa in i duschen. Men orkar inte resa mig upp. Sedan blir det till att ta en liten resa utomlands. Nämligen Danmark, Helsingör närmare bestämt.

Michelle och Amanda var där igår och såklart så tappade Michelle bort sin mobil. Sen hade hon gått runt till alla hon träffade att om dom hittade en liten rosa mobil så skulle dom ringa Hanna eller Amanda. Det var bra att hon gjorde det, för visst ringde där någon till Amanda och sa att han hittat Michelles mobil.

Så det blir till att hämta mobilen och när man ändå är där så får man ju besöka deras trevliga barer. Det är faktiskt ett måste!

Nej okej valborg sög inte helt då...


Det var ändå ganska så okej. Jag fick mig en liten runda ner till Tycho för att dricka vin och spela yatzy innan det var middag hos Sara. Den grillade maten blev äten utomhus men sen var det tyvärr för kallt så vi fick helt enkelt flytta in. Vi spelade lite olika spel och drack upp vår dricka sedan lämnade vi Saras hur för att bege oss mot Strand.

Sen väl på strand kändes det som jag var där kanske en halv timme, högst en timme. Så det var väl lite kul. För tidigen går väl snabbt när man har kul, eller? När strand stängde blev det en lite runda hem till Ronja där vi satt och snackade, sen kallade sängen på mig och den höll kvar mig länge idag. Tog ett tag innan den släppte upp mig. Men det var okej för jag och Maggi gjorde en deal att vi fick sova länge om det inte var fint väder.

Sara, Anna, Alma & jag på Strand
image189

Zäta jag vill ha dom andra bilderna också! :D

RSS 2.0