Ängel-holm


Idag har jag, Amanda & Elin bestämt oss för att testa på Ängelholms uteliv. Kan kanske bli lite spännande. Så nu är det dax för att börja med den vanliga ritualen som görs innan varje utgång (fixa till mig) och det är alltid lika tråkigt. Sen bär det av till Teddy i Ströbelstorp för att förfesta och sen in till Ängelholm. :)

TIVOLI - skattvaktare

image106

Kebab-Hamza

Igår blev en riktigt rolig kväll på tivoli. Vi började med lite förfest hemma hos Kalle med kortspel och vin. Sen tog vi bussen ner i stan för att gå in på något ställe och förfesta innan tivoli, men så blev inte fallet för mig och Amanda. Istället hängde vi på Kebabhouse med Hamza (från andra avenyn). Amanda som fick syn på han från bussen.

image104


Sen gick vi vidare in på tivoli för att inta bordet vi bokat. Där vi satt och sörpla champange & cider sen bar det av ner för att inta dansgolvet. Jag & Mathilda blev även fotograferade med Kapten Krok. Bilden kanske kommer in sen om jag orkar skanna in den.

När tivoli stängde så bar det av för att kränga kebab och sedan för att ta oss hem.

Gegamojjjja!!!

Kom precis hem från en trevlig kväll som jag skriver mer om imorgon för det orkar jag inte nu. Men vägen hem var inte en vals på rosor. Först och främst så skulle jag såklart snedda över en gärsmatta med en massa gegga där jag fastnade med mina skor flera gånger. Dom sista gångerna fastnade skorna så jag råkade gå ifrån dom. Det var bara för mig att gå tillbaka barfota i gegamojan. Fast kul hade jag.

Sen fick jag fortsätta min vandring barfota över en massa stenar, så jag får se hur ont jag har i fötterna imorgon. Även om jag gick och sa AJ hela vägen så fick jag en Magaluf känsla över det hela. (Alla hemgångar i Magaluf skedde barfota över en massa glas)

Helg igen, efter 1½ skoldag

Ikväll blire partyyy! Bokat bord på tivoli. Länge sen man var där, hoppas på en skojsig afton! Ganska laddad faktiskt. Men har såklart samma problem som alltid. INGA KLÄDER!! Så nu ska jag dyka in i gadroben och se om jag kan finna något. Ganska omöjligt men jag får iallafall ge det en chans.

Drick tills du stupar!

image101

Torsdagen

Har precis kommit hem igen efter att varit ute och gått en runda med Amanda, det var skönt att få komma ut lite. Det har blivit mycket gående idag. Gick ner i stan innan idag också, där jag fikade med Michelle och Michaela på 261.

Annars så har jag bara kollat på American pie 2 och försökt plugga lite ikväll. Pluggningen har inte gått så bra så den får jag väl ta tag i nu då och försöka tänka filosofiskt.



Amanda sa att hon skulle slänga allt sitt påskgodis och det kanske inte hade varit en dålig idé. För när allt äckliga godis ligger här i en fet hög så blir det att man smakar lite för mycket på det. En bra sak är iallafall att nu mår jag bara illa av att kolla på choklad. Fast jag är rädd för att jag snart blir sugen igen.


Du är vad du äter


Jag & Amanda är på tv, vi tog på våra lila tunikor. Visst är vi snygga? Dom drygar sig med att vi dricker för mycket alkohol. Men nej du! Amanda vi håller oss till vinet va, det är bättre?

Hovllywood

Ligger här min sköna säng och har precis ätit upp min frukost, orkar inte resa mig upp. Tog en liten sovmorgon idag eftersom jag inte skulle göra provet så orkade jag inte gå på den lektionen innan.

Fick hem en guldig inbjudan till kändisfest "Welcome to Hovllywood" till Ellen och hennes två kompisar i Vadstena. Hur ska man ta sig dit?! Men det står iallafall på min inbjudan att jag ska komma som Victoria Silvstedt. Det kan nog bli en liten utmaning.

image99

13 juni, NU!

Imorgon är lovet verkligen över sen är det bara massa skola att trötta ut sig med. Slutprov hit, UF dit och ovanpå det massa andra meningslösa prov. Nu längtar jag bara till den jävla studenten! Ge mig den snabbt innan jag dör!

image98 -♥-


Sen ska jag bara försvinna ner till Magaluf och blanda & dricka drinkar i överflöd.

Schruns

Hittade denna bilden på mig och en kille från Schweiz:

image97

Extra lov i Båstad

Jag tog ett litet extra lov och kunde därför stanna i Båstad tills idag. Idag kunde jag inte gå i skolan eftersom jag inte hade klarat av att läsa ut en bok som verkade vara det tråkigaste man kan läsa, nämligen Utvandrarna. Jag har helt enkelt haft bättre saker för mig.

I söndags var det Madison och det var en mycket trevlig kväll med öl och dans. Även fast jag och Amanda blev sent på det som vanligt så blev det bra. Den kvällen avslutades med spagetti och köttfärssås med ketchup.

image96Madison

Måndagen blev en riktigt slappe dag. Egentligen så skulle vi åka hem så jag kunde börja plugga men det blev inget med det. Jag tänkte faktiskt läsa i Båstad, lånade till och med boken av Patrik, men sen blev det film istället.

Tisdagen kom Michelle för att hälsa på Båsad en liten runda. Inget läsnade då iheller, eller jo jag fick läst lite men efter 60 sidor så kände jag att det inte var lönt jag orkade ändå inte ta mig upp till skolan. Kvällen var det förfest hos Dillman med Chippbong som jag kanske inte var bäst på och sen vidare till Pepes.

Slappe dag även idag. Måste egentligen plugga men jag har tyvärr ingen bok till förfogande så jag får se om jag kanske kan få göra det muntliga provet på fredag istället. För det var faktiskt mycket bra på tv:n idag!

Malmö / Landskrona

Fredag: Det blev en tur till malmö med Amanda, Micki & Michelle för att gå på Buddah. Ingen höjdar kväll men det funkade väl. Efter några glas vin & teuqila så var jag på g, nästan för mycket. Sen fick vi sova över hos Mickis snälla kusin.

Lördag: Åkte direkt hem till Micki för att sova lite till och det gjorde vi fast det tog ett bra tag innan vi verkligen somnade. När jag vaknade blev vidare till mina kusiner för att äta påskmiddag och dricka påsköl, sen hem till Klara för att träffa brudarna och till slut ner i stan. Där var ganska dött så där stannade vi inte så länge och slut destenationen blev Dado.

 

Buddah, varför ska jag alltid bli så hemskt ful på alla såna bilder och ändå säger jag ja till att va med på bild. Nästa gång kommer det bli ett NEJ!



Cat in the Hat

Idag är det söndag, imorgon måndag och på tisdag är det tillbaka till helvetet. Läxorna har jag inte ägnat en sekund till iheller, skit också.

Men det får jag ta tag i sen för idag så blir det fest i Båstad på Madison. Ska försöka åka dit i tid för en gångs skull. Mitt största problem som vanlig är bara vad jag ska ha på mig.



Just nu ligger jag i min säng, det som fick mig att vakna var mitt sug efter oboy och nu är jag helt plötsligt vaken. När jag satte på tv:n så hittade jag Cat in the Hat som bara på minner mig om USA, Universal studios, där vi åkte den karusellen och köpte Thing tröjor. Amanda thing 1 & jag thing 2.

Fredag, slutet på lovet

Nu ligger jag här min säng och har nästan precis vaknat. Känns som jag kan sova längre får se om det blir det eller om jag ska gå upp och börja dagen istället. Jag måste plocka undan lite på mitt rum för att mamma ska bli lite glad, sen ska jag och Amanda gå och sola och kanske hyra en film, får se vad klockan blir. Ikväll vet jag inte riktigt vad jag är sugen på att göra. Men utgång av något slag blir det säkert.

image91
Jag & Amanda i Magaluf

Micki i ett nötskal

Jag sjunger: "Alla heter Glenn i Göteborg"

Micki: Den sjöng jag för Jimmy igår! (Jimmy=göteborgare)

Jag: Nej, det gjorde du inte alls!

Micki: Jo, gjorde jag visst det!

Jag: Nej, det gjorde du inte!

Micki: Jo, igår när ni var ute och rökte!



Okej Micki?! Hur tänker du egentligen? Hur skulle vi kunna veta om du sjöng den eller inte, TÄNK! HAHAHAHA!

B-town

Igår varjag först en liten runda inne i Helsingör, handlade bara en klänning och en vodka. Men det var bra saker. :)

Sen bar det av till Båstad för mig & Amanda där vi började festa med bland annat några kompisar från Göteborg. När vi förfestat ett litet tag bar det av vidare mot xBowl för att bowla. Men på någon vänster så blev det ingen bowling för mig eftersom jag inte är så snabb på att ta mig från ett ställe till ett annat.

Men jag lyckades ändå få en strejk på ett av mina tre slag som jag snodde av någon annan. En av göteborgarna fick också för sig att bowla naken för att göra det extra spännande. När vi gick tillbaka till Amanda så lyckades jag göra en liten vurpa under ett litet snöbollskrig. Så mitt ben är inte jätte snyggt nu.

image89

Förra bowling onsdagen i Båstad

Magnus Betnér & Björn Gustafsson


Båstad

Idag har jag varit hos Lotta och druckit kaffe. Var kul att få träffa henne lite, var ett tag sen vi träffades ordentligt.

Verkar bli en hel del i Båstad över lovet. Imorgon blir det antagligen Båstad med fest på bowlingen och besök från Göteborg, lördag pepes & Madison på söndag. Fast får se hur det blir i slutänden.

Men ikväll så blir det tjejkväll hemma hos Donnan, väntar på att Anna ska komma och hämta upp mig så jag slipper ta bussen och det tackar jag för. Vi ska kolla på bland annat Gossip Girl. Jag har tyvärr redan sett alla avsnitten men jag kunde ju inte vänta. Fast det är så bra så man kan se det igen och det var faktiskt ett tag sen jag såg det.



Jag & Lotta -05


image88

kul med snö

Har precis vaknat hos Micki efter en lång kväll igår. Vi spelade först spel och kränge glass. Men efter det så kände vi att vi var tvugna att gå ut och leka i snön när eftersom det hade kommit så mycket, det fick inte gå till spillo. Vi hade tyvärr inga pulker så vi bestämde oss för att bygga en snögubbe, men det blev två helt underbart fina snögubbar.


När jag kollade ut nu precis så låg båda snögubbarna i två delar.

image84

   ♥      ♥  

påsklov eller jullov?

Lovat har börjat, känns som det kommer va över direkt utan att man hunnit känna sig ledig. Det hade varit skönt om man skulle kunna få lite fint väder istället för att det ska kännas som jullov en gång till.

Idag så har jag varit nere i stan med Micki & Michelle eftersom Micki skulle fixa present till sin mamma som fyller år, sen tog vi också en kaffe på 261. Efter det gick jag till fysiken och tränade lite sjukgymnastik. Jag tycker det är jätte konstigt att min korsband är av med tanke på att jag inte har ett dugg ont.

Ska hoppa in i duschen nu sen blir det en runda hem till Mickipela.

image82

Micki är lite för mogen, iallafall när det gäller vattenpölar. :D

Danmark

Danmarks resan från lördag till söndag var väldigt kul! :) Vi kollade på en handbolls match som även blev en match mellan mig och Jennifer. Efter matchen körde vi tillbaka till vårt boende och fixade till oss och drack lite alkohol. När vi var klara med det så gick vi ut för att få lite mat i magen, efter en lång rundas letande efter en passande restaurang, som slutade precis utanför där vi bodde.

När vi åt och drack så pratade vi mycket om olika relationer som funnits inom klubben och det var ganska så många. Kändes som jag var den enda som inte var inblandad, tur. :) När vi skulle gå från restaurangen så kom en av dom som jobbade där och gav mig en vinflaska, tackar så mycket.

När jag druckit upp min flaska så bar det av ut på stan för att dansa lite och då var jag ganska så full kände jag. Mina ben gick av sig själv lite åt höger och sedan åt vänster. Fast det gick bra ändå förutom att jag försökte sno Olivers kebab som jag till 100 % trodde var min egen.

Det blev också en perfekt avslutning på natten med en cykel taxi hem som jag delade med Simon & Jennifer. Jennifer tyckte nog att det var roligast för hon skrattade hela vägen!


Vad ska man säga?!



Fredags afton

Just nu sitter jag & Amanda hemma hos Elin, hennes mamma fyller år. Så det är vi och hennes släkt. Just nu håller jag på att fixa mitt hår eftersom min platttång exploderade innan. Först gick strömen i hela mitt rum. Sen gick jag in på mina föräldrars rum och skulle fortsätta där. Men då gick strömen där och i vardagsrummet och hela platttången lyste upp hela rummet och small som en fet raket.

Men nu så är det paaaarty!

image72

Läggdax

Nu har jag äntligen fått se iallafall ett avsnitt av Andra Avenyn avsnitten som är för denna veckan. Väldigt spännande nu. humn,det är konstigt hur en konflikt håller på i några avsnitt och sen helt plötsligt är den puts väck och glömd efter kanske bara tre avsnitt. Det är tur att regisören har sån bra fantasi. :)

Natti Natti ♥


På väg mot fettovärlden

Kom precis hem efter att ha varit ute och gått en lång välbehövlig runda med Micki. Vi bestämde oss för att göra detta till en vana, eftersom ingen av oss rör sig speciellt mycket och båda två är bra på att äta skit.

Tänkte på det innan när jag olyckligtvis kollade på "Du är vad du äter" där dom får skriva en matdagbok på allt dom äter under en vecka. Jag äter säkerligen mer än det!? öhhhh och inte för att prata om all alkoholen som jag konsumerar varje vecka. Hade nog inte fått plats på det bordet. Mitt bord med mat & dricka hade varit som i den reklamen med ett långbord som går i genom hela Sverige.

Jag måste skärpa mig om jag inte vill sluta i det programet!


Torsdag snart fredag!

Äntligen är det snart helg och inte bara det utan också en veckas påsklov! Ska bli så himla skönt. Inte för att jag har något direkt planerat. Förutom att det blir en natt i Danmark på lördag och mer kommer det nog tyvärr inte att bli eftersom min ekonomi inte är den bästa. Men en påskfest måste det iallafall bli.



Äggmålning hos Adam förra året



Idag så skrev jag det hemska provet i skolan som garanterat blev ett IG, kommer aldrig klara den kursen. Jätte jobbig och tråkig är vad den är.

Efter skolan åkte jag in till Lund för att träffa Michelle & Michaela. Kollade först runder lite i affärer, sen blev de det en kaffelatte. Fast det blev bara ett snabbt besök i Lund eftersom dom ville hem på grund av olika anledningar, inget jag ska gå in på. Eller vad säger du Micki?

Kyssmästaren

Igår så skickade jag inte mitt namn och min ålder till MTV och då fick man reda på hur man kysstes och så här stod där:


 


Kyssmästaren: Hon har knappast avlagt kyskhetslöfte...
Hanna är mycket farlig... Ni kommer att vilja göra om det.


Kalle verkade gilla det (-05)
image70

Tisdags plugg

Nu stitter jag här hemma i tv soffan och ska snart ta tag i mig själv och öppna Internationell ekonomi boken eftersom det är prov imorgon. Som jag tror kommer bli lika svårt som förra.

Jag väntar bara på att jag ska bli trött eftersom jag & Michelle inte kom i säng fråns 4.30. Plus att jag har ont i magen idag av allt kaffe jag drack.

image69
Hanna & Michelle ♥

lurendrajenri

hahahahah, dom ljuger. Klockan är över två och bloggen är inte stängd!!!!!

tisdagsnatt

Sitter här med Michelle hemma hos Micki som just nu sover, sover alltid tidigast.

Vi har en liten pluggningskväll/natt och tro det eller ej men jag har faktiskt gått igenom alla sidor som jag har muntligt prov på imorgon. Inte för jag kan det ändå, men många timmar kvar tills det är 8.40. Kommer säkerligen gå skit ändå som vanligt. Men jag är inte så inne på det här med gamla gubbförfattare.

Jag & Michelle ska nu hinka kaffe i massor och baka en slags milkshake kaka, eller något. Så vi har något att göra. Gunnar & Åka kommer snart och ska uppehålla oss lite iallafall. Länge sen man såg dom. Jag & Michelle har också skaffat oss en kamrat, för alla er där inne så heter vi Skitigasockar, kanske det var. Michelle som ville ha det så jag fick ju va snäll och ställa upp.

image68Hittade tyvärr bara denna bilden, hoppas den passar er!

Spökvandring

Vill du att håret ska resa sig från din kropp? Då har jag den perfekta upplevelsen för just dig!

Varnar känsliga tittare, men för er som vågar kolla in detta makalösa erbjudande:
http://www.liveit.se/upplevelser/10244/?kat=26


buuuuu!!

Lika ful som denna är, lika trött är jag. Då kan ni tänka er hur trött jag är!

image67

Tempel i fredags

ojsan..

Vaknade precis, inte så bra med tanken på vad jag har att tills göra. Skulle inte sova egentligen, men jag kan inte bara läsa en massa skit om gamla författare utan att ögonen faller ihop.

Knäskitmög

Fick reda på idag att det var mitt yttre korsband som var av, väldigt konstigt tycker jag. Borde ju ha mega ont då, men nej. Så sjukgymanstik i tre månader, två gånger i veckan. Jag som tycker att det är så tååååkigt! Hoppas bara att det hjälper så att jag inte gör det helt i onödan!

Skiiiit!
Jag vill ju spela handboll!

Gårdagen

Efter ja träna så gick jag promenad med Elin som slutade hemma hos Michaela där även Michelle som vanligt befann sig. Där spenderade jag resten av kvällen med att kolla på tv & käka pizza tills jag nästan spydde.


Nu har jag bestämt mig

Efter många om och men så bestämde jag mig för att åka med till Danmark och hoppa över studentfesten. Det känns faktiskt som jag gjorde rätt val. Fast det var mycket svårt. Men Michelle hjälpte mig lite igår. Vi skrev en lista med för och nack delar, också lottade vi. Studentfesten vann i och för sig lottningen, men listerna var nog ganska så lika.

Nu finns det ingen återvändo för jag betalade Danmarkresan idag. Så nu får vi se till att det blir en bra tripp. :D


Trött

Jag är mega trött idag. Kan bero på att vi var uppe ganska länge igår och kollade på filmer. Vi kollade på hela tre filmer. Två stycken som gick på tv, The perfect man & Den objudne gästen , sen kollade vi på Surf School som Micki och Michelle hade hyrt. Får nog säga att Den Objudne gästen var bäst.

Fick sluta tidigt idag, så jag ska nog ta och sov någon timme nu innan jag ska till sjukgymnasten.

image64

Surf School; Dom var såklart från Sverige


tråkiga söndag

Sitter hos Michaela med Michelle & glor på tv. Mycket mysigt. Har planerat deras "utmanings vecka" där jag är domare! Så det kommer inte bli lätt för dom ska jag lova. Fjäsk är däremot tillåtet. ;)

Tillbaka till tv:n, filmen är lite spännande :D

Grattis Mathilda, äntligen!

image63

Helgen

Tempel besöket var mycket trevligt. :) Även fast många var tråkiga och inte följde med eller åkte hem extremt tidigt. Vi fick lift hem med Jimmie från Helsingborg hem till Maggi där vi käkade nudlar & kollade på en hel konstig film. Sen sov vi mycke skööönt!

Igår vaknade vi vid två då vi åt en god frukost sen bar det av hem för att börja fixa till sig på nytt. Det blev en snabb fixning eftersom vi skulle på överraskningskalas i Helsingborg hos Sussie. Och överraskad blev hon verkligen. Där åt vi god mat och drack vin.

Vid elva tiden så åkte vi hem till Landskrona och intog Tycho. Även detta blev en trevlig dag/kväll.

image62


Maggi, jag & Zara -05


 


förfesten is on

Nu sitter vi här och super oss till. Bastandet var super men svettigt. Tyvärr så blev det bara jag & Maggi. Det var mysigt med en massa tjejsnack. Alltid bra att få snacka lite om allt möjligt. Tyvärr så var mina strumpbyxor inte lika coola som jag tänkt mig, men dom var snygga ändå.

Snart bär det av mot paaaaaartyt!! Festa hela natten lång är mitt mål för ikväll!

Maggan hälsar! ♥

image61

Fredagens äventyr!

Nu är det snart dags för den vanliga rutinen med duschning, smink, kläder, hår & naglar m.m. Fast idag så kommer det inte gå till riktigt som vanligt för vi ska lägga in det i själva förfesten, eftersom vi ska börja med att basta hos Maggigreta! (som jag sa för 13 år sen)

När vi sedan är snygga och kanske lite på lyset så bär det av vidare mot Helsingborg och Tempels bar & dansgolv där vi ska skaka rumpa och dricka strawberry daiquiri (finns nästan bara på Tempel alla andra är för lata).


image60mums...

Sexundersökning istället för svenska

Nu har jag gjort magnetrönken också. Inget speciellt förutom att det var ett himla oväsen och väldigt jobbigt att ligga stilla så länge. Men det gick bra med lite radio i hörlurarna. :) Får tyvärr inte reda på vad felet är fråns på tisdag. Det är bara att vänta igen.

Sen blev det en liten shoppning runda i Helsongborgs stad och frukost på Waynes. Mycket smaskigt :) Jag inhandlade snygga miss sixty strumpbyxor, skor från h&m (egentligen inte min stil, men coola), ett rött hårband också handlade jag faktiskt en bok, Ebbas stil.

Detta ska jag ha ikväll (förutom boken då) tillsammans med Zaras klänning som hon så snällt lånade ut till mig! :) För jag hittade tyvärr ingen snygg klänning i Helsingborg som jag var sugen på. Jag kom på mig själv idag när jag kollade runt i affärerna, att jag letar bara efter fest kläder & det gör jag alltid! Det är det enda som betyder något, FEST!

När jag kom tillbaka från Helsingborg så tänkte jag vara duktig att gå på min sista lektion eftersom jag ändå skulle hämta en bok i skolan. Först när jag ska gå in ser jag att alla sitter med en stor vit sak som ska skydda så ingen ser va den andra skriver. Min första tanka var " Nej skit, prov idag"?! Men så var det inte utan det va en undersökning om hur ungdomars sexliv ser ut. Som till exempel om man blivit tvingad till att se någon blotta sig & om man gillade porrfilm osv. Det positiva var att det var roligare än en tråkig svenska lektion & det negativa var att det inte tog någon närvaro.

Varför kan man inte dela på dig?!

Jag som hatar att missa något kommer antagligen att missa nästa studentfest. Om inte (mot all förmodan) vår lilla tripp till Danmark flyttas till ett bättre tillfälle. Tyvärr så ska jag rönka mitt knä imorgon samtidigt som vi har träning. Så jag kan inte prata med vår kära tränare. Hoppas någon annan fixar det, för jag vill så gärna göra båda sakerna!

image59image59

Två Hanna hade väl inte varit helt fel? eller? ;)

100 dagar till studenten!!

image58

tjockis

P.S. I love you trodde jag skulle va en bra film, men den var mest låntråkig tyvärr.

Det blev en övernattning hos Micki i natt, orkade inte åka hem igår. Så idag blev jag väckt 10.15 eftersom Micki skulle till skolan. Det var egentligen meningen att jag skulle gå till bussen och åka hem. Men jag bestämde mig för att gå hem istället. Det va skönt väder, blev bara lite kallt om händerna i slutet men inget jag inte klarade.

Dessutom måste jag röra mig så mycket jag kan, blir inte så mycket med det nu. Fast knäet känns jätte bra, bara det att jag inte kan sträcka det och böja det helt. Ska till sjukgymnasten sen idag också har jag fått tid till magnetrönken på fredag klockan 9.00. Lite tidigt men, men. Blir nog en solning idag också. :)

Men innan det så blir det råpluggning eftersom jag lite efter med det. Inte kul alls.

image57

Sudentfest

Nu var där tydligen någon middag på strand så vi kan inte ha det den 14, skiiit. Jag kan ju inte den 15. Vi måste ha det på torsdagen den 13. Tycker alla ska vilja det! ;) Annars vetifan om jag skiter i Danmark, eller nej kommer jag inte. Men vill vara med på festen!

image56

Detta vill jag ju inte missa!

Invalido

Nu sitter jag hemma hos Micki och glor på tv. Jag, Michelle & Elin gick hit efter vi varit i stan och fikat, på 261. Michelle är invalid och kan inte gå. Eftersom hon har blivit bestulen på sin blindtarm, med tre hål i magen.

Vi ska snart kolla på ps. I love you. Hoppas att den är braaaao!

image55
Casablanca, Magaluf


Idag hade vi också studentkommité möte. Där vi bestämde att nästa fest inträffar den 14 mars på Strand. Men tyvärr så är det inget tema eftersom där går så många tråkiga på vår skola. Fast kul kommer det garanterat bli ändå!


Andra Avenyn

Nu är ikapp alla avsnitten som jag missade igen! Men dom tar slut så snabbt, fast jag var back nio avsnitt så har jag sett dom på ett kick! Tror jag behöver något att göra nu när jag inte kan träna. Var i och för sig hos sjukgymnasten idag. Men det var inte så roligt, måste röra på mig mer så jag inte blir en tjockis.

Nu längtar jag bara till helgen, jag lever för dom!



Från ett gammalt avsnitt:


snön den bara faller ner

Jag vill inte ha någon snö nu, jag vill bara ha sommar och värme!!


Laura är borta igen

Idag så är det tyvärr söndag som så tråkigt betyder att det är skola imorgon igen. Fast morgondagen kommer nog inte bli så jobbig. För vi ska nämligen till Lund till någon mediaskola som vi sammarbetar med i något slags arbete. Inte så mycket jobb för oss om man jämför med vad dom behöver göra.

Kvällen igår blev det först förfest hos Albin sen en rolig kväll på strand. Synd bara att det var så hiiimla blåsigt. Det medförde att jag fick ett fint litet hål i min kjol när en cigarettglöd träffade den.

Helgen har faktiskt varit ganska så perfekt. :) Men idag var inte så kul när jag & Micki lämnade Laura på Kastrup så hon kunde åka tillbaka till Holland. Nej, hon hade gärna fått stanna några veckor till! Får se till att komma till Holland inom snar framtid på något sätt.
 


 
Hoppas allt är bra med dig Michelle! ♥
(myyycket gamla bilder)

Tack Jennifer & Maxie för igår!

Igår var det middag för att fira Jennifers och Maxies 19 år levda. Började med att fixa till mig och dricka lite hos Micki med henne och Laura. Sedan kom Sara och hämtade oss och det bar av till lokalen. Det var väldigt trevligt med god mat & god dricka.

Dom hade varit väldigt påhittiga med att den som kom mer än 10 minuter försent var tvungen att bära en gul Nalle Puh mössa och den som kom allra sist var tvungen att ha den under middagen. Detta borde vi införa vid alla våra middagar eftersom vi har en tendens till att alltid komma försent, inte en chans att det skulle kunna vara så någon gång att alla var i tid. Speciellt inte jag om jag ska va ärlig. Men igår hade jag bara på mig den i 1 sekund sen gick den vidare.

Efter vi druckit oss till bar det av vidare ner i stan för att inta mer alkohol. Jonte var snäll och kom & hämtade oss. Vi började på Tycho där jag och Jennifer diskuterade om vi var för fulla för att beställa direkt. Men såklart så var vi inte det. Sedan bar det av vidare till Tages där vi dansade loss. Inte många från middagen som var med, dom klarade väl inte trycket eller något.

När Tages stängde blev det nudlar och seriöst prat hemma hos Michaela.




Ikväll ska jag festa för en god gärning, för våra kära Isbjörnar på Strand. Hoppas på ännu en bra kväll! :)

image41

Bild från i onsdags!

RSS 2.0