Miami jamijami


Just nu sitter jag på balkongen på hotellet i Miami. Hittade precis att vi hade internet på rummet. Perfekt, förutom att det är väldigt slött. Idag har det varit lite molnigt och blåsigt. Därför spenderade vi mesta delen av dagen på ett köpcenter. Hittade inte så där väldans mycket, men lite skit blev det.

Har precis kommit från stranden, blev någon timmes sol ändå. Men jag är inget stort fan av att sola så jag gav upp ganska så snabbt. Plus att det blev en hel del sol igår så det får räcka för idag. Blir nog en liten jogging runda på stranden snart istället och kanske ett besök på gymmet här på hotellet. Även fast det gymmet nog har sett sina glans dagar förlänge sen.


Imorgon blir det kryssning
(2 år sen på kryssning)

Miami imorgon!


Imorgon avgår flyget 11.00 från Kastrup till Miami där vi ska tillbringa våra kommande två veckor. Med en liten kryssning därimellan. Ska bli skönt med lite semester nu efter att ha varit i Sverige lite för länge. Tiden går verkligen sakta här hemma. I Sverige tycker jag att det skulle va fredag eller lördag varje dag så att det händer lite mer. Har i och för sig haft bra väder de dagarna vi varit hemma. Så det har blivit lite uteserveringar och till och med en vinpicknick med levande ljus.

Fast det är ändå lite bra att vi ska hem en vända innan det blir Magaluf. Känns inte som jag hunnit träffa alla ordentligt här hemma. Så den helgen vi har sen när vi kommer hem kommer garanterat bli en utgång i Landskrona. Har inte blivit det, förutom när vi satt typ själv på Tycho igår och spelade yatzy och drack vin. Men visst var det också mysigt.

Malmö i lördags efter Etagé:
     

Gran Canaria


♥ Har varit hemma nu i en och en halv vecka, men saknar fortfarande det! ♥


Grupp foto!


No stress! En vanlig dag på jobbet.


Utgång


Förfest eller något i vår lägenhet


Lagfoto (sjuk tävling)


Army party


Dark secret


Nej, inte badsalt!


Hawaii party


Hawaii party


Bajsbacken


Grillning på taket


Karneval


Karneval

RSS 2.0