Victoria Secret

Nu har jag bestämt mig jag ska beställa en bikini från Victoria Secret. Skulle egentligen det förra året, men det blev inte. Så det är ett måste detta året! :) Dom är så underbara, allihopa!

Hade bestämt mig vilken jag skulle ha och allt, men sen när jag väl skulle bestämma mig helt blev jag helt osäker. Men jag kör på mitt första val. Så nu är det bara för mig att beställa. Till och med nästan helt klar med vilken storlek jag ska ha också. Lite osäker dock.

Detta är mitt val:

image3



Men nu ska jag ta en liten promenad med Lucas, behöver lite frisk luft!


Första

Min torsdag har varit lite bättre än andra torsdagar iallafall. För annars så är torsdagar riktigt hemska i skolan. Men idag så hade vi den turen att vi inte avslutade dagen med någon jobbig matte, som underlättade!

Skoldagen bestod av lååång rast, lekar i korridoren, också fick vi äntligen lämnat in delårsrapporten. Som vi kom överrens om att baksidan var den bästa sidan (tomt blad).

Efter skolan bestämde Sara & jag att vi skulle göra något "kul" men att vi först skulle hem och sova. Sova blev det men inte dirket något kul. Vi kom tyvärr inte på något kul så vi körde bara och sola istället. Som ja ska säga var mycket behövande för min mycketmycket bleka kropp. Tyvärr så blir man inte brun direkt som jag hade hoppats på, så jag får väl pressa lite så jag får se en liten förändring. Synd bara att det är så himla tråkigt att ligga i ett solarium.

Hade hellre varit på Bahamas!

image2

Välkommen till min nya blogg!

Nu är jag också med i bloggvärlden.
Jag vet igentligen inte varför jag tog mig denna tid att göra en blogg, för jag kommer antagligen bara att skriva högst 2 inlägg eller något liknande.
Men jag blev helt enkelt sugen, eftersom alla andra gör det! ;D




RSS 2.0