John Blund var är du?


Jag var skit trött igår, men kunde ändå inte sova. Låg och vände och vred mig i över två timmar. Sen satte jag på tv:n och kollade på något skit och somnade till slut.

Meningen var att jag skulle gå upp klockan elva idag så vi skulle hinna med allt vi planerat och måste göra innan detta året är slut. Men både jag och Amanda vaknade nu och jag hade kunat sova några timmar till. Så nu blir det till att stressa istället, hoppas vi klarar det ändå!

Nu blir det hopp in i duschen!


Naken på nyår?!


Igår blev vår promenad istället till en buzz kväll hemma hos Mickipicki. Där vi krängde chips & godis tillsammans med ett glas vin. Okej att jag sög på det, men lite kul va det ändå! Jag kanske  inte är så bra på pop helt enkelt. Till slut tröttnade vi på det och glodde på en film istället, Försoning. Helt okej.

Idag blev det Nova Lund för ett desperat försök till en nyårs outfit. Men som jag antog så hittade jag ingenting. Blev bara trosor och ett halsband inne på Top Shop. Imorgon får jag ta första bästa klänning och skor jag springer på inne i Malmö.

Nu blir det solning och sen träffa Elin och kanske Micki.

Fest hela veckan


Nu har det råkat bli 5 dagar i rads festande denna veckan. Landskrona, Landskrona, Båstad, Båstad & Ängelholm. Var faktiskt inte riktigt meningen. Men va fan bara denna veckan. Nu blir det iallafall inte mer detta året än på självaste nyårsafton.

Jag och Amanda fick biobiljetter i julklapp så tänkte gå på bio idag men tågen går inte så jätte bra på söndagar så vi sparar dom tills kanske imorgon. Tror jag vill se Australia. Men nu ska jag försöka komma på vad jag ska göra nästa år. Promenad med Amanda.

Mattömning på E4:an, blev något liknande i fredags.

Bååååstad


Det blev så klart utgång igår ändå. Fast vi kom inte ner i stan fråns halv ett så därför blev det även Tages efter Tycho. Men det var trevligt. Även så blev det en massa shottar!

Nu har jag precis kommit ut ur duschen och ska börja fixa till mig. Sen drar jag, Mimmi & Amanda till Båstad för att förfesta hos Johnny och sedan göra Pepes!! wiiihooo!!


Båstad

GOD JUL
































(När vi träffade tomten på Gröna Lund förra året)

Var tog Bingo Barra vägen?!


Igår var det ett tappert försök till att hitta julkappar för mig och Amanda i Malmö. Men det gick inte utan det blev bara lite till mig själva. Bra det med. Binglotton som vi förfestade till hemma hos oss sög, inte en endaste vinst på någon av våra 9 lottor. Men det blev ändå en trevlig kväll och en trevlig runda ner i stan.



Emil hade lyckats att få på sig två olika skor?!





Därför blev det en tidig runda ner i stan idag för att inhandla julkappar innan vi skulle va hos mormor tio, som blev lite i elva. Där vi åt julfrukost bestående av julmat och spelade paket spelet som vanligt. Sen hem till oss för Kalle Anka och hans vänner, klappar har delats ut och kalkon har ätits. Nu återstår bara gröten sen är alla traditioner avklarade för årets julafton.

Kanske blir en runda ner i stan ikväll igen, får se? Är mega trött!!


Mitt fina paket!





Dan före doppardagen


Igår blev det inte så mycket gjort utan det blev till att umgås med Karl, Mickan, Amanda & Elin. Kul att träffa Kalle igen, som kommer va hemma nu ett tag. Fick tyvärr inte träffa Anna som också är hemma på sin julledighet. Men det blir förhoppningsvis ikväll kanske?

Nu blir det till att fixa till sig och sen Malmö för att inhandla julklappar speciellt, men kanske något litet till mig själv.  Sen ikväll blir det förfest och kanske bingolotto för att vinna miljoner!

Jag & Anna på studentjulfesten


Gossip Girl


Nu har jag snart sett hela säsong två också. Älskar verkligen det, men lite surt att jag bara har ett avsnitt kvar. Som jag sparar tills imorgon (eller rättare sagt senare idag) så jag drar ut på det lite. Plus att jag verkligen måste försöka sova nu. Har bestämt mig för att inte sova bort hela måndagen också. Fast det ser tyvärr inte så ljust ut. Får tvinga upp mig.

God natt / God morgon

The City - Kan inte vänta!

29 December



Men nu blir det Gossip Girl och sen nattinatti

"ledig"


Idag är jag arbetslös igen och det känns hur bra som helst! Igår när alla gäster hade gått från restaurangen blev det julöl, snaps och julklappsutdelning. Ingen direkt avslutning utan vi ska va på restaurangen den 6 januari, 18.00. Klädsel kostym och klänning. Hmn, spännande. Förutom att det dödade min och Amandas plan, så låter det kul!

Nu när jag inte behöver göra ett skit så bestämde jag mig för att sova tills jag vaknade och orkade gå upp ur sängen. Det blev inte fråns halv fem. Nu ligger jag och kollar på Gossip, precis sett klart ett och nu blir det ett till. Senare ikväll blir det film med iallafall Mickipela. Skulle egentligen göra pepparkaks hus, men så blir nog inte fallet. Imorgon kanske?


När jag jobbade i Magaluf


Fly från Landskrona, yes!


Nu under tiden vi har jobbat så har vi jobbat som in i bomben och därför har det inte blivit så mycket festande på helgerna utan det har mest blivit veckodagarna. Men visst har det varit kanon. Fast det är klart att det inte har varit samma folk man träffat ute som vanligt. Så idag ringde Emil mig på jobbet och frågade om vi hade flyttat från stan. Han trodde väl att vi hade åkt till Gran Canaria eller något eftersom vi pratat om det. Ja om det bara hade varit så väl!!

Men är fett sugen på det!


Jag & Emil gör snöänglar!!

   


Julbord i långa banor

Åhh äntligen har jag fått tillbaka min dator. Har varit utan den nu ett bra tag på grund av att min laddare inte orkade mer och slutade att fungera. Så nu ska jag kolla på de sista avsnitten av Andra Avenyn för den här säsongen och plus att jag ska fortsätta med Gossip Girl.

Imorgon är det äntligen sista jobb dagen. För då är det finito med julbord som tur är. Börjar bli ganska så trött på det nu faktiskt. Tror inte att jag kommer äta så mycket av det på julafton precis. Men något kanske man kan trycka ner, bara för att det ska så va.

Sedan drar det igång med träning. Längtar, saknar verkligen att träna. Kanske ska ta och prova träna handboll någon dag. Kanske hade varit något, har till och med fått ett skydd nu. Så why not?!

Färgade linser


Är sugen på bruna linser igen! Jag och speciellt Elin hade det ganska mycket för några år sen. Men vill prova det igen.


Här i från: www.fargadelinser.com


RSS 2.0